www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solen gled in och bländade mig

Fick precis sällskap av städare nummer ett :D woho inte ensam längre! haha, man blir ju tokig av att inte prata med någon under nätterna och kvällarna. Natten har varit lugn och jag väntar in kollegan nu, det enda som hänt är att jag haft lite stationer som gått upp och ner. Så fick ringa lite underleverantörer och felanmäla men annars inget spännande som hänt, pratat med finskar och försökt genomlida natten. Nu vill jag hem och sova bara haha, har i för sig nu när jag tänker efter (det går lite trögt nu innan man går av) att jag haft en del jobb under natten. Felsöka kopparförbindelser, som att testa två par för sig och liknande. Ställt upp hastigeheter och lite sånt där små plock som får tiden att gå ändå. Men nu från 04 och framåt har jag inte haft så mycket att göra direkt om jag ska vara ärlig. Hade i för sig en server som inte riktigt verkade må bra, men startade om den sen så löste det sig! omstarter är bra skit ska jag infa om. Remember!
 
Ni kanske undrar hur jag hanterar larm som kommer in från en station exempelvis. Det första man alltid kollar är om vi fått någon info i kallendern om att det ska utföras jobb på den noden. Är det ett planlagt jobb acceptar jag bara och väntar tulls underleverantören är klar. Om det inte finns något i kallendern så ringer jag underleverantör och hör om de har någon störning eller liknande, har de inte det felanmäler jag stationen och sen ringer och rådfrågar jouren (bara för att vara säker på min sak om att skicka ut tekniker) och oftast skickar vi också ut en tekniker som får kolla kablage och strömmen på plats. Kan meddela när det varit störmar och snöstormar där elavbrott är störst till antalet så har min skärm lekt disco of doom med rött och grönt. I sånna lägen när mycket går ner pågrund av strömmen så kan man inte skapa ärende på varje kund om de själva inte ringer in coh felar (men oftast vet de att det inte är någon ström ;)). Sen åker tekniker ut och kollar och ringer in och så felsöker vi ihop om det inte visar sig att underleverantören har problem.
 
Nu ska jag försöka vakna till lite bara så jag klarar mig hem till Lidingö och kan slänga mig i sängen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!