www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka, ny start

Såsar runt hemma men ska snart iväg till jobbet och jobba mitt tredje kvällspass denna veckan. Helgen har inte varit något spännande förutom lite störningar men annars så. Snart är denna veckan också gjord känns det som innan man far hemåt igen och då väntar spännande saker! Återkommer med mer information senare, men just nu så kollar jag över kallendern om jag kan vara ledig en vecka och ta igen skolsaker. Min chef mailade även idag att han vill att vi lägger in ledighetsansökan inför jul nu -.- haha jag vet inte om jag ska bli stressad eller inte. I år så ska vi fira jul med min familj i alla fall och det blir nog hemma hos mamma och pappa skulle jag gissa på alternativt hos syrran men jag hoppas på hemma i Prinseryd ^^ mycket mysigare och sen hoppas jag såklart på en vit jul!
 
Hade en plan att åka förbi stan innan jobbet idag men det lev inte så, kommer försöka hinna med det imorgon tänkte jag. Måste ut på jakt efter jeans (hatar just detta klädesplagg att testa) och ser inte fram emot det, är det någon gång jag känner mig ordentligt fet så är det vid tillfällena jag ska ha nya jeans. Jag inleder i alla fall måndagen med att det är slut med socker nu, ingen choklad eller annat roligt och ingen pepsi max heller för den delen utan nu ska det bli vatten. Det kommer gå segt och bli förjävligt (ursäkta ordvalet), men det är en utmaning och vi får se hur det slutar. Jag borde börjat måndagen med en promenad men lat som man blivit så vart det såklart inte så heller. Vi tar nya tag imorgon på den fronten helt enkelt och försöker se det positiva nu, man blir bara deppig annars.
 
Det börjar kännas nu att det är höst ute, jag tände ett ljus när jag kom hem igår eftersom jag ändå behöver varva ner innan jag somnar. Mysigt och har saknat det under sommaren, för det har inte behövts ljus direkt i denna värmen som varit om vi ska vara sånna haha. Jag gillar hösten så länge det inte regnar varje dag, höstsol och alla färger som träden får gör det ju bara mysigt värre. Tror det kommer bli en vädigt mysig höst och jag ser fram emot den, hoppas bara vi snart får ordning på allt i lägenheten.
 
Nej packa sig mot jobbet kanske.

Äre fest eller

Åkte till Stockholm imorse och direkt till kontoret, kvällspass hurra! Hade tyvärr ingen som kunde ta mitt pass idag så det vart att sätta sig tillbaka till Stockholm igen och kötta ^^ Inte för att det händer så mycket på jobbet just nu, jag inväntar att en störning ska lösa sig men annars inte mycket mer. Det har förvånadsvärt varit lugnt idag! brukar vara lite fart under lördagarna men inte alls många samtal. Nu springer jag runt och letar efter en dosa som jag måste ha men den finns ju för f*n ingenstans! Hur svårt ska det vara att lägga den synligt -.- Nåväl jag sitter här och lyssnar på musik, önskar jag också fick tillbringa lördagen på studentpuben tillsammans med vänner men får man inte ledigt så får man inte ;P Jag får helt enkelt ta igen det en annan gång!
 
Jag har inte gjort så mycket under min lediga tid. Jag har mest såsat mig, det tog helt död på mig att jobba över förra helgen så jag har inte orkat göra ett skit i veckan -.- rätt deprimerande. Nackdelen med skift, man är typ trasig två dagar innan man kommer tillbaka till verkligheten och då ska man tillbaka till jobbet igen ^^ haha. Nu är jag kvar i Stockholm hela veckan, sen så åker jag ner till Linkan igen. Den 2 september händer det grejer dessutom ^^ kommer bli spännande och intressant, jag är redan skit nervös haha men det är bara att kötta! I övrigt så tänkte jag glassa runt i Stockholm hela veckan, hoppas på att någon hinner ta en fika och snacka skit annars är det bara jobba som gäller. Hoppas på en lugn vecka gör jag, speciellt mina nätter ifs så kan det få vara saker att göra också för då går tiden lite fortare men oftast vill man att det ska vara lugnt. Det börjar bli trist att jobba ensam dock, man sitter här och pratar med sig själv liksom.
 
Nu ska jag drömma mig vidare att jag också var på insparken ^^ och jobba vidare. Hoppas ni har en mysig lördag, det har jag på kontoret (nästan).
 
Bjuder på lite insparks minnen ;) och annat från instagram!
 
 

Slö surfar

Jag var så äckligt trasig när jag åkte från jobbet och ville avlida när jag väl kom i säng. Första och sista gången jag ställer upp på att jobba 12h skift, det är ingenting för mig! Sen så slösurfar jag runt lite och kollar runt efter inspiration och motivation till att komma igång med träningen. Man borde tycka att när man jobbar skift finns det massa tid till träning och det gör det nog, men jag får det ändå inte att funka. Just nu är det massa annat som stryker runt i huvudet dessutom och har varit det sen sommarn började. Dock har jag haft en skön sommar ändå så det känns bra. Nu ser jag fram emot hösten och mysa till tända ljus och lite kallare även om jag uppskattade denna fina värmen! men snön och vintern är också välkommen sen :)
 
Inte ens gameat i helgen, men det kan i för sig bero på att jag inte föredrar att spela på en 11 tums skärm :P Ser inte ett skit och det är svårt och hålla koll på saker samt att mina addons tar över hela skärmen xD Saknar min skärm, mitt moderkort har dessutom kommit tillbaka så det ska jag hämta ut på måndag. Hoppas de fungerar nu annars kommer jag få skicka tillbaka andra saker i den där burken -.- Börjar nästan gråta när jag tänker på det, vill bara att den ska funka som den ska. Nu när jag är ledig ska jag bara gamea och umgås med min man är planen och sen har jag bett om ledigt nästa helg för jag behöver ta hand om privata saker, tur man jobbade in komp i helgen. Inatt har tiden faktiskt gått fort, jag har slösurfat då det varit väldigt lugnt på jobbet efter lite inspiration till en ny garderob och en väska som jag bara dreglar över men prislappen gör att jag tänker klart igen.
 
Nu ska jag lyssna på Kartin och Bingos relationspodd och hoppas klockan snart blir 11.00
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0