www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

2014 resumé

Jag tänkte försöka mig på en resumé av det här året med hjälp av lite frågor, jag kan inte ta månad för månad för jag kommer inte ihåg exakt vad jag gjorde varje månad.
 
Hur var mitt 2014?
Det har varit en blandning av allt verkligen, jag har försökt att ta tag i mig själv hela året och kan väl säga att jag delvis ändå har lyckats med det. Början av året så var det raska promenader varje dag fram till juni (lagom till semestern) sen dog det ju tyvärr ut men jag är ju på gång nu igen fast på gymmet. Sen har jag ju börjat älska att vara på gymmet, jag saknar det nu när jag är sjuk t.ex. Det har varit mycket kärlek, jag och min pojkvän förlovade oss i våras, vi fick vår lägenheten hemma i Linköping så vi fick äntligen ett hem (eftersom båda var inneboende hos folk när vi båda bodde i sthlm)! Jag har lärt mig uppskatta rödvin och dricker inte enbart en sort utan flera för att det är gott (min mamma är överlycklig eftersom pappa inte gillar vin), jag har uppskattat middagar och inte behöva ha suparfest innan en kväll på puben eller krogen, jag har uppskattat varenda minut i soffan framför "pensionärs programmn" med stolthet! Sen nu i slutet på året så har jag kommit igång med gymmandet och inte bara tränat för att träna utan lagt ner tid på att träna olika muskelgrupper och blivit så glad när jag sett resultatet! Hejja mig under 2015 säger jag bara. Sen har det klart varit motgångar också detta året, jag har varit väldigt frustrerad över att behöva veckopendla hem till Linköping och behövt flytta två gånger i Stockholm till exempel och sen att vara med om ett inbrott var väl sådär men det kan man ju pricka av på sin lista här i livet antar jag!
 
Gjorde jag något i år som jag aldrig gjort förut?
Jag förlovade mig (om det räknas haha)! Plus att jag klippte av mig håret, aldrig haft så här kort.
 
Vad är min största framgång 2014?
Att jag varit mig själv hela tiden och slutat bry mig om vad folk tycker om det. Har även slutat oroa mig för vad andra människor på gymmet ska tycka om mina träningskläder, se snett på mig för att jag är lite mullig och framför allt är jag stolt att jag vecka efter vecka står framför helvetesspegeln på gymmet med skivstången för att se till att jag gör rätt i övningarna även om jag tycker jag ser hemsk ut (den dåliga självkänslan blir mindre).
 
Gjorde någonting mig riktigt glad?
Förlovningen med min pojkvän. Den underbara och varma sommaren varbara perfekt! Jag hade min första betalda semester EVER (jag var helt lyriskt efter år av slit varje sommar för att få in pengar i kassan). När vi flyttade in i vår nya lägenhet. När jag var på Sveriges Radio och gjorde sjukt bra ifrån mig! Sen att se muskelförändringen efter allt slit på gymmet är ju bara så jäkla coolt.
 
Är det något jag saknat under 2014 som jag vill ha under 2015?
Jag vill få mer diciplin på mig själv och sluta frossa i allt detta socker, samt se till att få tummen ur och engagera mig i matlagningen både i Stockholm och Linköping! Sen hoppas jag på att slippa veckopendla.. haha.
 
Finns det något som kunde gjort året bättre?
Nej, man ska inte se tillbaka att man borde gjort si och så. Man ska bara blicka framåt och ta nya tag och ändra inställning! Man får ta chansen under året som kommer istället!
 
Vilka planer har jag inför 2015?
- Fortsätta gymma lika bra som jag gjort sedan oktober!
- Engagera mig mer i matlagning och tänka på vad jag stoppar i mig.
- Försöka ta ett hårt grepp om mitt sockerberoende och göra något åt det.
- Åka till fjällen!
- Åka utomlands!
- Utveckla mig själv och komma vidare i livet.
- Åka på scoutläger!
- Börja planera vårt bröllop <3
- Utforska mig själv, vad jag tror på och vad jag kan göra med mitt liv.
- Våga ta risker.
 
Gott nytt år, vi ses 2015!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!