www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Värk i kroppen och tungt huvud

Kroppen skriker av värk och jag har ont i huvudet och känner mig allmänt dassig om jag ska vara ärlig, syrrans förkylningsbaciller verkar intagit min kropp.

Nackdelen med att ens syrra är förskolelärare i vissa lägen, hon tar hem de elakaste förkylningsbacillerna som existerar.. Mitt huvud är som en melon och jag har ont i alla leder i kroppen, känner mig som Agda 95 ungefär så det ser mörkt ut att åka tillbaka till Stockholm imorgon. Får se hur jag mår på morgonen annars blir det att ringa chefen och sjukanmäla sig, lagom kul så här till nyår liksom.. ifs skulle jag ändå jobbat men ändå..
 
Eftersom jag mått päck typ hela dagen så har vi inte gjort mycket, det blev inget gym utan vi har tagit det lugnt och bara slappat. Käkat tacos och kollat på TV, På Spåret & Stjärnor på slottet, som den pensionär jag är. Sen spelat world of warcraft och legat i sängen och vilat. Många knop har det då inte blivit. Mannens syster var förbi en stund innan med efter att de tryckt i sig 1kg kött på Texas men de drog ut och skulle dricka dinkar för nån timme sen. Nu kör jag lite HC dungeons men huvudet är trögt och jag börjar bli trött så snart sängen och slänga huvudet på kudden. Passade på att dammsuga lite idag med, få upp allt grus som kommer med in när man vart ute nu när det kommit massa snö också! Massa härlig snö, det vräckte ner när vi la oss igår och idag sken solen och så var det blå himmel också <3 perfekt vinterväder, synd man snorar som jag vet inte vad bara och missar det fina vädret.
 
Godnatt och sov så gott
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!