www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

1h 20min

Sen får jag åka hem och sova någon timma innan jag måste upp och iväg igen. Känner mig rätt risig faktiskt, vet inte om det är för att jag är trött eller för att jag började promenixa för tidigt efter helgens feber som jag hade. Återstår och se hur jag mår när jag vaknar imorgon helt enkelt, hon jag bor hos hennes son spydde i början på veckan med så är lite orolig att det kommer haha. Dock var jag inte hemma alls under den tiden så jag borde klarat mig men man ska ju aldrig säga aldrig.
 
Den här natten har det inte hänt ett skit, jag sitter här och bara stirrar känns det som. Snart får jag gå hem det har ändå gått rätt fort. Startat om lite servrar, den sista bara för en liten stund sen för hade en kund som inte loggat ut, kan bli dålig stämning annars, men nu är det också klart. Haft ett samtal på hela natten, indier som ringde in om en RFO (anledning till avbrott), hon fick anledningen och allt men skulle tvångt ha ett mail också om det -.- suck och jag är ledsen om det låter elakt men deras engelska är inte den bästa tyvärr så jag hörde hälften av mailadressen hon sa. Även fast ja verkligen lyssnade noga, min engelska är inte heller perfekt ifs but still. usch sista timmen får gärna gå fort nu så jag kommer hem, vill hem till sängen! Ont överallt och fruktansvärt trött idag.

Misslyckande ger hopp

Nu sitter jag och chillar vid datorn, ska bort till affären innan jag ska ta bussen till jobbet men det blir först om en timme. Kom ut på en promenad i alla fall, gick inte bort till naturresarvatet denna gången dock för det finns ingen belysning där. Gick rundan jag började med för tre veckor sen xD kändes otroligt kort men det vart nästan 4km ändå tack vare att jag köttade vid en trappa ^^ Sprang upp med höga knän 8ggr innan jag promenerade sista biten hem, kommer förhoppningsvis vara död i benen imon. Det är tur att jag enbart ska sitta på ett tåg imon hela vägen till Åre, har packat det mesta förutom tandborste och sånt. Är inte alls sugen, hoppas det ändras imon kommer hinna hem och sova till max 13 ish om jag inte ska ut och gå innan men det lutar mot pilates istället. Haha som jag tjatat om pilatesen men jag har valt att gå istället, vet inte varför. Jag försökte mig på att löpa idag och det gick ju åt skogen -.- så besviken var jag, men man ska inte ge upp. Jag får helt enkelt öka takten och minska lite först innan benen pallar, fick otroligt ont idag och det beror nog (jag mår dåligt av att veta det) på vikten. Bara kötta vidare i helgen fast med skidor på sig istället. Förhoppningsvis hoppas jag att till sommaren kunna löpträna när jag är hemma i småland, känns så långt bort men får inte ge upp helt enkelt.
 
Var iväg och hittade ett par täckbyxor, sen hämtade jag ut mina handskar och pannband som jag beställde. Det fanns också en ny löparjacka i paketet och en sport bh, jackan får bli till våren försommaren då den är av den tunnare modellen. Efter stan åkte jag hem och käkade innan jag drog på mig löparkläderna och gav mig ut och efter det har jag tagit mig ett bad och slappat bara, jag borde sovit men jag lyckades inte. Kanske skulle försöka med en powernap nu på 45 min innan jag ska gå till affären och sen bussen. Uhh känner inte alls för nattpass, men jag slipper i alla fall vara med på konferensen imon jag behöver bara komma i tid till tåget vid halv fyra xD GÖTT.
 
Mina bens ikke bästa vän idag ^^ förhoppningsvis tog jag i tillräckligt xD
 
 

Godmorgon

Dricker mitt glas med vatten och har tagit mitt piller, men det blir promenad när jag kommer hem. Ska in till Stockholm och jaga ett par termobyxor till helgen, det blir lite kallt utan känner jag. Lika bra att få det gjort också nu direkt när jag vaknat så kan jag åka hem och sova i eftermiddag en stund innan jag ska till jobbet ikväll. Jobbar inatt och sen imorgon vid 15 ska jag möta resten av kollegorna vid hotellet där dem är på konferens och sen drar vi halv fyra med tåget till åre. Hoppas det blir en bra helg, men det tror jag allt det känns som alla är så grymt peppade inför den här resan så jag hoppas det blir bra! hade ändå vart skönt att åka till jkpg i helgen också i för sig men det får bli om två veckor istället ;P
 
Det har blåst hela förmiddagen och de gör det än, kommer få motvind i promenaden idag känns det som. Om det inte blir för mörkt för då kan ja inte ta naturresarvatet så pilates skivan ligger redo som backup. Oh jag hittade ett så sjukt snygga löparskor häromdagen, men jag köpte mina i höstas och det kanske är lite för tidigt med nya? Kollade lite tips för löpning igår och man skulle ha två par att skifta i mellan, inte för att jag inte gillar mina jag har nu dem är sjukt sköna men det finns så sjukt mycket snygga nu i kommande kollektion från nike xD farligt. Nu ska jag göra mig klar sen dra.
 
Dagens träningsinlägg kommer senare ;) mitt paket från stadium har kommit också!
I år går jag och pojken in i vårt 4e år tillsammans, mycket spännande planerat!
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0