www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Morning

Ännu en jobbvecka är över och strax tar jag ytterligare lite semester! Sitter och försöker inte att somna atm, det har inte hänt ett skit inatt. Vart lugnt hela helgen, har inte haft något att blogga om direkt på ett tag nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller. Det är semestertider så finns inget kul att berätta från jobbet heller, det rings inte så mycket vilket är ganska skönt i för sig men någon hade ju vart kul att få göra. Vi har verkligen haft en sån där helg med absolut ingenting typ mer än det vanliga för det är alltid nått som rings in om. Så jag har mer eller mindre suttit och rullat tummarna hela helgen, prisa de högre makterna att internet faktiskt finns annars vet jag inte vad jag skulle gjort tre nätter i rad. Nu kom det två kollegor med, hurra inte ensam längre!
 
När jag är ledig nu så ska jag ner till mamma och pappa och glassa vid poolen och bara mysa runt, behöver komma ut på landet känner jag. Ska eventuellt ta en sväng till Linköping också, det beror på om jag måste jobba på fredag eller inte. Jag ska iaf mysa hemma med päronen och sen ska jag packa gamla lägenheten så allt kan köras till Linköping och sen hejdå med den. Kommer sakna den, min första ritkiga lägenhet <3 Sen ska jag såklart passa på att träffa mina tjejkompisar och så, det blir en sväng med en del av de till Liseberg nästa vecka! (dagen efter födelsedagen min så det blir awesome) Kommer bli riktigt bra tror jag, hoppas på kalas väder ;) sen ska jag ju fira födelsedagen med mor och far samt att mor fyller också år så det blir baka tårta till henne och mig! Ska försöka hitta nån present nu i Stockholm innan jag åker ner också. Annars blir det inte mycket mer än glassa vid poolen och bara ta det lugnt, jag har ifs planerat in ett ullareds besök också ;) (såklart, måste ju handla till nya lyan!)
 
Idag ska jag bara hem och sova en stund, sen ska jag in till city en runda och köpa en adapter till sim kortet så jag kan byta till min samsung telefon. Sen ska jag även möta upp en polare och ge över en hoodie som han beställt och som jag har. I övrigt måste jag ta tag i mitt rum också, har massa tvätt också men tvättstugan är fullbokad nu när den precis blivit färdig renoverad -.- så förbannat typiskt. Kommer få ta den stora väskan så jag kan ta med smutstvätt haha, känns kul ;)
 
  
  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!