www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vintern event snart slut

Det här med att blogga gick sådär, jag har knappt suttit vid min dator detta eventet (brukar mer eller mindre aldrig sitta vid datorn). Alla sitter i soffan och kollar på CS:GO finalen som går nu, det är mellan ett svenskt och ett franskt lag. Det var lika när jag gick och satte mig här, nu ser jag inte riktigt vad det står. Jag skulle kollat klart men jag är rätt trött och ska upp tidigt imorgon och börja riva bygget. Imorgon är eventet över, denna veckan går så sjukt fort och det är aldrig roligt. Man vill umgås minst en vecka till! men det är hem till vardagen och jobbet nästa vecka som gäller. Jag ska jobba på fredag så jag hinner landa några dagar hemma i Linköping och tvätta med mera, vilket är väldigt skönt. Skönt också att hinna umgås med min pojk och sen ska jag passa på att julpynta och städa undan massa hemma i lägenheten också.
 
Detta eventet har varit sjukt nice, det har gått riktigt bra med nätet och inget större som hänt. Det har varit roliga matcher att kolla på och jag blev med skärm också (det är på tok för lite med bara en skärm hemma till den stationära). Sen har jag köpt ett par tights och inte så mycket mer, eller okej en hög med Sega mega drive spel också xD Nörd som man är, sen beställde vi hem från nätet med för det fanns inte de spelen som jag ville ha här på eventet. Ska bli kul och testa lite när man kommer hem nu i veckan, jag ska desutom ge mig på expansionen i WoW också. Har inte spelat något alls sen expansionen så jag ska se om jag hinner det i veckan nu innan jag åker tillbaka till Stockholm igen.
 
Nu blir det dock sängen och nana, sjukt trött och det är upp tidigt som gäller imorgon
 
 
 
 
 

Timmar kvar tills vi öppnar upp

Nu är det snart sängen som kallar, det är tidigt pass imorgon som gäller så bäst att man får lite sömn inatt åtminstone. Sitter och väntar på att mannen ska komma tillbaka från duschen och sen ska jag bara ta lite värktabletter och sen nana. Imorgon släpper vi in alla deltagarna och det kommer bli en chock som vanligt med allt folk som helt plötsligt kommer att springa omkring i hallarna. Usch, det innebär att snart är detta eventet också slut och jag måste vänta ända tills sommaren innan jag får träffa de flesta igen. Byggveckan är de dagarna som är roligast, det är inte överdrivet mycket folk och det känns mysigare än när alla trillar in. Sen är det såklart mysigt när det trillar in folk man inte sett på ett halvår också ^^
 
Idag har vi preppat det sista och det jag gjort mest är att blippa upp switchar till övriga team som vill ha internet. Sen har vi inte gjort så mycket mer, imorgon ska vi påbörja sorteringen i skafferiet, det är rensa rensa som gäller under event mode. Sen kommer också några kompisar och mina bröder upp en sväng också under helgen.
 
Trevlig "helg" :D

Träningen går sjukt bra (förutom denna veckan)

Jag har ju knappt skrivit om min träning känns det som, det har varit så mycket runt omkring det senaste så jag har lagt bloggen lite på sidan av. Efter dreamhack kommer jag försöka att skriva av mig mera och ta bloggen lite mer seriöst igen, men det har varit så mycket med flytt och annat till nya lägenheten i Stockholm och sen en hel del hemma som vi måste ta tag i så bloggen har inte blivit någon prio alls. Men träningen har jag inte ner prioriterat i alla fall. Jag har tränat minst tre gånger i veckan de senaste månaderna (förutom denna veckan då jag faktiskt inte tog med mig träningskläderna), denna veckan kände jag mig lite krasslig så jag hoppade att ta med de ner från Linköping, men när vi är hemma igen den 1a december så är det bara att ge sig in på det igen för då är det ju tilbaka till vardagen som gäller. Men för att återgå till träningen och hur det går, så går det riktigt bra! Jag känner mig piggare och jag har inte lika svårt att sova faktiskt, det är även mycket annat som känns betydligt bättre sen jag började träna ordentligt.
 
Efter att jag började träna ryggen så har jag känt mig stabilare och mycket rakade i både gång och sittande. Det kände jag ganska direkt hur mycket det gör för ryggen att träna upp den (det vet väl de flesta kanske men ni hajar poängen). Jag gick rätt krokigt innan med ryggen och var inte alls så rak som jag borde vara, nackdelen med att jobba på kontor där man sitter hela dagarna. Sen tränar jag mycket ben, rumpa, mage och även armarna. Benen känns lite starkade men i övrigt känner jag ingen direkt större skillnad ännu, jag vill ju mest bara gå ner i vikt just nu så bygga muskler är inte direkt något som jag pioriterar just nu. Men det känns att det mer eller mindre är på rätt väg i alla fall och det går bättre och bättre för varje dag som jag tränar. Jag längtar dessutom till gymmet numera och får typ ångest när jag inte är där xD både bra och dåligt.
 
Denna veckan är den som sagt inte nån prio jag tar en paus och är värd det tycker jag. Men träningen är riktigt kul nu när man kommit igång med alla muskelgrupper och dit jag flyttar nu kommer som tur ligga hyffsat nära ett 24 seven gym också! Kanon verkligen tycker jag, hoppas det är lika okej och bra som det ute på lidingö!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0