www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flyttad och ish i ordning

Då har man flyttat till det nya rummet och ska börja få ordning på torpet. Jag har smällt upp skrivbordet och sängen :P Viktigaste sakerna! sen har jag kaos med allt annat som kläder och liknande, men det ska jag ta tag i när jag jobbar natt tänkte jag eftersom då har jag hela dagen på mig. So far so good och det är trevliga personer som jag bor hos så det kommer nog gå hur bra som helst detta.
 
I helgen så har jag jobbat en förmiddag och sedan igår bytte jag pass med kollegan så jag fick jobba eftermiddag vilket betydde att jag kunde följa med ut i lördags på lite middag och efterfesten till Dreamhack open. Hade väldigt roligt och sen var det ju ett plus att min andra hälft var uppe över dagen och natten också, han åkte hemåt igår men vi ses nästa söndag iaf innan jag på tisdag om en vecka ska tillbaka till Stockholm. Jag ska ner till Småland på fredag och tänkte att eftersom jag börjar på onsdag veckan efter så tar jag linköping söndag till tisdag kväll :) Men i övrigt har det varit en bra helg och nu har jag två eftermiddagar innan jag ska jobba två nätter och sen ner till Småland som sagt. Veckorna går fort nu, både skönt och lite tråkigt på samma gång. Jag försökte hitta en kappa igår men lyckades inget vidare med det. Det är svårt för jag vill liksom bara ha en höstkappa då jag har min vinterjacka sen två år tillbaka och den kappan vägrar jag byta förren den bokstavligen trillar sönder :P för den är så grymt skön! Bästa köpet jag gjort och den är från Gekås! haha, det ni ;)
 
Igår var det rätt lugnt på jobbet fram tills det fick för sig att storma i norrland och en station sa meeeh. Tekniker vägrade åka eftersom det var storm (jag förstår dem) och sen kom det information från underleverantören att de hade kraftproblem med typ alla stationer i området så inte så konstigt att skit gick ner. Well jag kunde alltså inget göra och fick snällt se på när den skrek rött på skärmen xD Sånt är livet ibland. Nu ska jag däremot ta på mig kläder och preppa innan jag ska till jobbet, imorgon måste jag in redan till 12 då jag har information angående avtal och stuff. Kul när man börjar 15 och kommer in till 12 och klar vid 13 liksom -.- haha får väl åka bort till Åhlens på odenplan och döda lite tid.
 
  

Flyttat och för lite sömn

God morgon, eller nej det är inte en god morgon för jag sov så dåligt inatt -.- USCH! Men det är väl så när man ska sova på ett nytt ställe, sen är det dessutom kaos i mitt rum också haha eftersom saker står överallt! Och då menar jag överallt, men de jag flyttat till är verkligen mega trevliga så detta kommer nog gå bra! De var så snälla och bjöd på mat igår när jag hade flyttat in alla saker. Sen kunde jag inte somna fast jag haft två dagar med dålig sömn, så somnade inte förren klockan 01 ish och vaknade som vanligt x antal gånger och trodde jag hade försovit mig -.- suck. Men nu är jag på jobbet och hoppas innerligt att det är lugnt! det är löningshelg så man kan hoppas folk är för bakis eller för trötta för att jobba idag haha.
 
Ni sitter jag och gör lite nya spellistor i Spotify, behöver en party lista till i eftermiddag så jag på något sätt taggar lite iaf haha (med tanke på sömnen). Min man kommer upp idag, vet inte exakt tid men det blir mysigt, vi får dela på en 90 säng haha. Men det ska nog gå en natt, vi delade på hans 90 säng i över ett år när vi pluggade så vi kan nog stå ut en natt tror jag. Jag lyssnar ju sönder mina listor så snabbt hehe, det blir så när man åker kommunalt varje dag och det är ju resor på nästan en timme varje dag så många låtar som går hela tiden, jag försöker ändå komma upp i väldigt många låtar så jag inte ska lyssna sönder listan så fort men lyckas inte riktigt. Nåja, kan förhoppningsvis fördriva tiden med detta hela dagen idag.
 
Lyckades äntligen göra ett mount som jag velat ha (vissa saker droppas för sällan hehe). Sen hittade jag den tredje och sista delen på Pocket Shop nu av Fifty Shades of Grey! ÄNTLIGEN haha.
 

Fin fina Stockholm

Tillbaka i huvudstade igen då och det första man fick göra när man landade på lidingö var att kasta in väskan och sen mer eller mindre åka till kontoret. Det var kris och panik på jobbet pågrund av förkylningar så hoppade in och jobbar inatt nu, fördelen är att jag slipper jobba förmiddag imorgon hehe. Så jag kan gå upp vid 13 tiden och packa det sista av rummet. Min killkompis slutar inte förren vid 17 och ska sen hämta sin bil innan han kan hjälpa mig. Kommer förhoppningsvis gå undan, det är skrivbordet och sängen som kommer bli det bökiga.
 
Åkte från Linköping strax efter fyra och var i Stockholm vid sju tiden. Innan jag åkte så gjorde jag lite ärenden på stan och käkade lunch med karlns ena syster. Packade ihop mina saker och for, det är rätt tröttsamt att åka fram och tillbaka men jag har haft det mysigt hemma och bara tagit det lugnt. Mannen kommer upp lördag till söndag nu i helgen för lite öl och whiskey mässa sen ska vi kolla lite Esport och käka middag ute med vänner och sen blir det lite party på det också, jobbar eftermiddag på söndag så jag kan unna mig en utekväll! Har ju knappt vart ute sen jag flyttade upp hit, sjukt :P Nu när jag vart hemma har jag och karln haft lite kvalitetstid och bara umgåtts, skönt att slappa hemma tillsammans ibland. Sen tog jag mig tid att gymma (ont överallt än).
 
Bussresan gick bra som vanligt, jag läste ut en bok och började på nästa i den serien. MEN när jag gick förbi Pocket Shop på vägen hem såg jag att det äntligen hade kommit in den sista delen av Fifty Shades of Grey nu! AT LAST, har väntat och väntat för jag ville inte köpa den på engelska när jag har de andra två på svenska. Tog dock inte med den till jobbet (vilket jag ångrar lite nu, men jag farmar istället i wow) så jag får börja läsa den imorgon kväll istället när jag flyttat klart och allt. De jag ska flytta in hos ville dessutom bjuda på middag, väldigt snällt av dem! Så jag får bjuda min killkompis på pizza nästa vecka istället xD
 
Tillbaka till att jobba, har en förbindelse jag ska laga nu så här på morgonkvisten!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0