www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flyttad och ish i ordning

Då har man flyttat till det nya rummet och ska börja få ordning på torpet. Jag har smällt upp skrivbordet och sängen :P Viktigaste sakerna! sen har jag kaos med allt annat som kläder och liknande, men det ska jag ta tag i när jag jobbar natt tänkte jag eftersom då har jag hela dagen på mig. So far so good och det är trevliga personer som jag bor hos så det kommer nog gå hur bra som helst detta.
 
I helgen så har jag jobbat en förmiddag och sedan igår bytte jag pass med kollegan så jag fick jobba eftermiddag vilket betydde att jag kunde följa med ut i lördags på lite middag och efterfesten till Dreamhack open. Hade väldigt roligt och sen var det ju ett plus att min andra hälft var uppe över dagen och natten också, han åkte hemåt igår men vi ses nästa söndag iaf innan jag på tisdag om en vecka ska tillbaka till Stockholm. Jag ska ner till Småland på fredag och tänkte att eftersom jag börjar på onsdag veckan efter så tar jag linköping söndag till tisdag kväll :) Men i övrigt har det varit en bra helg och nu har jag två eftermiddagar innan jag ska jobba två nätter och sen ner till Småland som sagt. Veckorna går fort nu, både skönt och lite tråkigt på samma gång. Jag försökte hitta en kappa igår men lyckades inget vidare med det. Det är svårt för jag vill liksom bara ha en höstkappa då jag har min vinterjacka sen två år tillbaka och den kappan vägrar jag byta förren den bokstavligen trillar sönder :P för den är så grymt skön! Bästa köpet jag gjort och den är från Gekås! haha, det ni ;)
 
Igår var det rätt lugnt på jobbet fram tills det fick för sig att storma i norrland och en station sa meeeh. Tekniker vägrade åka eftersom det var storm (jag förstår dem) och sen kom det information från underleverantören att de hade kraftproblem med typ alla stationer i området så inte så konstigt att skit gick ner. Well jag kunde alltså inget göra och fick snällt se på när den skrek rött på skärmen xD Sånt är livet ibland. Nu ska jag däremot ta på mig kläder och preppa innan jag ska till jobbet, imorgon måste jag in redan till 12 då jag har information angående avtal och stuff. Kul när man börjar 15 och kommer in till 12 och klar vid 13 liksom -.- haha får väl åka bort till Åhlens på odenplan och döda lite tid.
 
  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!