www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flyttat och för lite sömn

God morgon, eller nej det är inte en god morgon för jag sov så dåligt inatt -.- USCH! Men det är väl så när man ska sova på ett nytt ställe, sen är det dessutom kaos i mitt rum också haha eftersom saker står överallt! Och då menar jag överallt, men de jag flyttat till är verkligen mega trevliga så detta kommer nog gå bra! De var så snälla och bjöd på mat igår när jag hade flyttat in alla saker. Sen kunde jag inte somna fast jag haft två dagar med dålig sömn, så somnade inte förren klockan 01 ish och vaknade som vanligt x antal gånger och trodde jag hade försovit mig -.- suck. Men nu är jag på jobbet och hoppas innerligt att det är lugnt! det är löningshelg så man kan hoppas folk är för bakis eller för trötta för att jobba idag haha.
 
Ni sitter jag och gör lite nya spellistor i Spotify, behöver en party lista till i eftermiddag så jag på något sätt taggar lite iaf haha (med tanke på sömnen). Min man kommer upp idag, vet inte exakt tid men det blir mysigt, vi får dela på en 90 säng haha. Men det ska nog gå en natt, vi delade på hans 90 säng i över ett år när vi pluggade så vi kan nog stå ut en natt tror jag. Jag lyssnar ju sönder mina listor så snabbt hehe, det blir så när man åker kommunalt varje dag och det är ju resor på nästan en timme varje dag så många låtar som går hela tiden, jag försöker ändå komma upp i väldigt många låtar så jag inte ska lyssna sönder listan så fort men lyckas inte riktigt. Nåja, kan förhoppningsvis fördriva tiden med detta hela dagen idag.
 
Lyckades äntligen göra ett mount som jag velat ha (vissa saker droppas för sällan hehe). Sen hittade jag den tredje och sista delen på Pocket Shop nu av Fifty Shades of Grey! ÄNTLIGEN haha.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!