www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gymmet, here I come

Vaknade första gången vid 7 men gick såklart inte upp för jag börjar 15 idag (kollegan behöver gå tidigare) så har haft sovmorgon, men klockan 9 masade jag mig upp ur sängen. Nu har jag bytt om till träningskläder och ska dra iväg till gymmet, det är så sjukt skönt att starta förmiddagen där när jag ska jobba kväll. Sen är det skönt att starta måndagen på gymmet och det är även underbart att avsluta söndagen på gymmet också. Igår hann jag bara med ett konditionspass då jag skulle hem på middag till min moster på kvällen, men det var skönt ändå. En timme gick fort, stod och läste boken jag köpte häromdagen och då flyger tiden bara av raket fart. Idag ska jag köra armar och bröst tänkte jag, det hanns inte med förra veckan så vi startar denna veckan med ett sånt pass. Jag är så sjukt stolt över mig själv (om man nu får skryta lite) att jag lägger ner så äckligt mycket tid på gymmet varje vecka. Jag mår så mycket bättre nu för tiden och känner mig så mycket fräshare än vad jag gjorde innan jag började hårdträna, sen kommer det bli en utmaning när jag nått målvikten och ska hålla den samt ha ett nytt mål med träningen. Jag har några olika saker som jag skulle vilja göra och det är bland annat Vårruset och Stockholm Marathon, samt att jag skulle vilja ta Lidingöloppet. Så det kanske är de nya målen?
 
Annars idag är det jobbet, jag har kvällspass plus att jag måste ta 1line kön tillsammans med en deltidare då ingen i servicedesk kan jobba. Annars är det inte mycket meck i verkstaden mer än gymmet nu på förmiddagen och så, jag ska gå förbi en frisör på vägen till gymmet och köpa nytt balsam men annars är det planlöst. Tycker man inte hinner mer än träning när man ska jobba eftermiddag så här. Alla andra jobbar ju, haha. En vacker dag kanske man har ett måndag till fredag jobb, vem vet!
 
Nu ska jag klä på mig jackan och dra till gymmet iaf så jag inte behöver stressa mer än jag redan känner att jag behöver. Hade sett fram emot att börja 16 idag men men, haha det är som det är ibland får man ställa upp och kollegan innan mig idag har ställt upp på mig flera gånger så jag kunde inte med att säga nej, sen kan det vara bra att tjäna in en timme extra i komptid så. Hoppas ni får en trevlig måndag!
 
Älskar Sälj! alltså, den är både underhållande och så sjukt inspirerande!
 
 
Sen i lördags köpte jag mig en present till mig själv också för att jag är så sjukt bäst med träningen och allt sånt nu. Behövde dessutom en lite mindre med mig till Malta i sommar för den delen för min stora är för bökig att få med, jah vi pratar en väska såklart. Jag är kär i den och använder den redan flitigt!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!