www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobbhelg & inspiration

På kontoret och jobbar förmiddag, vilket är det tråkigaste passet enligt mig men det har med att jag är så förbannat morgontrött och är verkligen ingen morgon människa över huvudtaget. Jag gick till jobbet idag för jag kom på att jag hade inte fyllt på mitt busskort -.- haha så det blev en rask promenad till jobbet men det behövde jag efter gårdagens godis som jag unnade mig till en serie innan jag la mig. Efter jobbet igår drog jag till gymmet, pojkvännen frågade om jag skulle med ut och käka. Först tänkte jag att det kan jag väl, kan ta gymmet idag istället, men sen kände jag bara neeeh! Jag vill träna och sa helt enkelt nej, sen kände jag att jag skulle upp tidigt idag och hade jag följt med ut hade jag inte kommit hem i tid (känner mig själv för väl).
 
Så det vart ett pass på gymmet istället och på vägen dit gick jag som vanligt förbi bokhandeln och såg Fredrik Eklunds bok Sälj! och tänkte att det har vart sånt liv om den här boken på instagram och kompisar som skriver lovord så jag gick in och köpte ett exemplar som jag tänkte jag kunde läsa på gymmet när jag står på Cross trainern. Ställde mig på maskinen som är längst ut för att ingen som ville se på TVn skulle vara bitter och en timme gick sjukt fort. Jag kom på mig själv att stå och små fnissa haha, alltså boken är så grym! Jag är då inte besviken över köpet, nu har jag inte läst mycket av den men alltså köp den om ni inte gjort det. Jag älskar den redan och kommer antagligen läsa ut den fort som attan. Postade en bild på Instagram som alla andra såklart and he approved it ^^. Sen när jag väl hade gjort min timme på cross trainern tränade jag ryggen och magen. Ett riktigt skönt pass och jag har träningsvärk i magen. Där fick dock inte boken följa med ^^
 
Idag efter jobbet så ska jag träffa min pojkvän, vi ska ta en sväng på stan för jag vill gå till en inredaningsbutik i Gallerian. Sen ska jag även kolla in en mindre handväska också för jag vill inte ha med min gigantiska till Malta även om jag verkligen älskar min stora Michael Kors väska. Har spanat in en mindre Michael Kors som är rödrosa, ska se om den finns i affären och vad den kostar. Sen så ville karln min äta något också, jag får se om jag sover hos honom eller inte sen efter det. Ska bli så skönt när vi flyttar nästa vecka, få bo tillsammans med varandra igen! Det har vi inte gjort på över två år (starkt av oss att klara av det), det är en utmaning att gå igenom det. Ska bli kul iaf att få inreda den nya lägenheten, jag rensade en del av sakerna nu när jag packade i Linköping så jag kan köpa nytt inredningsmässigt. Älskar amerikans inredning, det är så mycket roligare än IKEA. Så längtan till nästa helg är stor, äntligen få sova tillsammans igen haha.
 
Vädret i Stockholm är grått och tråkigt, löningshelg så sitter på helspänn på jobbet. Har 6 timmar kvar innan jag får gå hem för dagen och tänkte lyssna på lite Cisco föreläsning nu för att döda tid!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!