www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vackra Stockholm

Innerst inne är jag en lantis och vill så småningom bo ute på landet i ett hus, jag är ingen stadsmänniska egentligen dock skulle det ju vara coolt att bo i USA haha. Solen skiner till och från, det är lite moln i vägen och jag kunde inte sova längre än till klockan 11 idag. Ska jobba natt, kommer antagligen vara en aning seg men jag hatar att ligga och bara stirra i taket om jag ändå inte kan sova. Har tagit och plockat ihop alla mina saker så det mer eller mindre bara är att bära ut det till bilen i eftermiddag/ikväll innan jobbet. Gud vad skönt det ska bli att flytta till en ny lägenhet där både jag och pojkvännen får bo. Vi har inte bott tillsammans på snart 3 år tror jag, helt sinnessjukt egentligen. Så det kommer bli skönt att äntligen få en vardag tillsammans igen, det har vi båda längtat efter så sjukt mycket nu. Sen nördig som jag är så ska det bli fucking underbart att få upp min stationära till Stokcholm också haha.
 
Igår innan jobbet drog jag till gymmet och körde benpass, har ont i varje muskel idag så jag gjorde bra ifrån mig. Var riktigt skönt att träna och det gick bra med, dock är jag vid den där punkten att magen inte försvinner liksom. Det hänger och är massa fett i vägen så att säga, den nya utmaningen för jag har börjat gå neråt igen i vikt. Dock har jag varit väldigt dålig på att hålla mig rätt men jag ser alltid till att räkna hela tiden. Det kommer förhoppningsvis bli så mycket enklare nu när vi flyttar för då har jag ett kök och kan handla hem mat varje vecka. Äntligen kunna laga mat och slippa köpa smidigt och lättlagade saker. Det värsta jag vet och sen är det dessutom inte bra för mig om jag vill nå min målvikt. Träningen går i alla fall riktigt bra och den fungerar, men det är jobbigt och se skillnaden i ansiktet men sen ingen annanstans på kroppen. Det har dock hänt väldigt mycket sen jag ändrade min kost och det är längesen jag vägde det jag väger idag. Just nu pendlar jag mellan 97 och 98 och det beror antagligen på att jag inte skött maten som jag ska så har bara mig själv att skylla. Man får ta nya tag och fortsätta kämpa helt enkelt. Idag har jag vilodag från gymmet och kommer antagligen inte köra förren fredag igen eller på lördag förmiddag om jag hinner. Vi flyttar på lördag så då kommer man ju få lite träning av att springa upp och ner med saker till släpet.
 
Polarn ska hjälpa mig flytta lite saker ikväll och sen ska vi käka tillsammans innan jag ska till jobbet. Innan det tänkte jag dra ut i solen lite och gå på stan eller nått liknande och kika lite. Jag pallar inte sitta inne i lägenheten hela dagen och sen skulle hon jag hyr av visa lägenheten, om det blir idag eller bara imon och övermorgon vet jag inte men hon är i Stockholm och då kan jag lika bra smita iväg en stund. Dessutom vem vill sitta inne när solen skiner.
 
Det går åtminstone åt rätt håll!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!