www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nördigheter

Okej nu ska jag ta och skriva mitt nördiga inlägg innan jag går och lägger mig, jag har under en väldigt lång tid (läs månader) försökt få tag på ett transmog set till min hunter. Dessa delar kan man inte köpa utan de finns i boxar som man kan öppna från olika missions som man kan göra i spelet. Jag har i månader öppnat dessa en efter en och försökt ha turen att få dem här delarna. Det är vissa av dem som typ droppar hela tiden från lådorna men två av delarna har droppat EN gång... Nu har jag alla delar förutom hjälmen, men den kan jag vänta med då den inte visas när jag spelar (man kan visa den om man vill). Ni som spelat World of warcraft kan komma känna igen transmogen, det visas på hunter när man skapar en hunter karaktär och det heter Trailseeker.
Det ser ut så här:
 
 
Det tråkiga som jag upptäckte dock är att man inte kan transmoga shoulders då dem är osynliga, det gjorde mig lite ledsen. Jag håller på att leta efter ett par som passar men har inte hittat några ännu så det får vara för stunden känner jag. Dom här delarna kan man alltså inte köpa på AH då de blir soulbound så fort man får dem ur en box ifrån sina missions. Jag tycker verkligen om det här setett (hur man nu ska skriva det gramatiskt rätt). Det är enkelt och snyggt, jag har flera transmog till den här karaktären men detta och ett till har kommit blivit mina favoriter. Just nu är jag dock så sjukt nöjd med det här, men det är antagligen för att det var en pain in the ass att få. Vissa har säkert haft mer tur än vad jag haft men jag tror det tog mig över 2 månader innan de förbannade byxorna droppade. Vi får la se när hjälmen behagar droppas.
 
 
 
Just nu ligger dock fokus på att göra det roliga som kom med den nya patchen inatt. Det är folk överallt (inte oväntat) så man får typ slåss om att hinna ta död på saker. Vi var inne och kollade den nya raiden men kom inte så långt så vi gav upp det ganska snabbt. Jag har inte riktigt tiden att raida känner jag, inte seriöst i alla fall när jag jobbar som jag gör och nu under semestern (som snart är slut) vill man göra annat också än sitta inne och spela. Efter semestern när man är tillbaka i vardagen så kanske det kommer bli lite enklare att raida mer men vi får se, det är lite jobbigt när man inte jobbar samma dagar varje vecka. Jag tröttnade dock precis och orkar verkligen inte spela mer, dessutom ska vi snart sussa här hemma (vissa jobbar imorgon xD). Jag ska iväg och äta lunch med en polare i stan ifs vid 12 så jag behöver också komma upp i skaplig tid.
 

Ben & magpass deluxe

Tillbaka på gymmet igår efter ett för långt uppehåll kan jag känna men är man bortrest så är man ju. Det gick så äckligt trögt på crosstrainern (jag skojar inte, jag ville hoppa av), men jag tog mig igenom en timme och som vanligt var det riktigt skönt efterråt. Det var inget bra på tvn och jag hade glömt min bok hemma så det var en pina att stå på den där maskinen igår. Efter 1h på maskinen var det dax för ben och mage, jag tog det lite lugnt i början men tyckte snabbt det var för lätta vikter (detta är lite negativt ibland när man behöver ta det lugnt). Jag insåg med att jag behöver göra lite ny sökning på lite mer övningar efter veckans pass. Det är dax för ett nytt upplägg och sen behövs det lite nytt för att jag inte ska bli van och slapp pågrund av tristess. För att ändå haft uppehåll på 2 veckor så gick det över förväntan bra igår under träningen. Jag kör ju alltid kondition innan jag avslutar med ett styrkepass, sen har jag även börjat räkna mina points nu också igen. Idag har det redan fallerat för jag inte tänker på vad jag stoppar i mig eftersom jag inte tänkt på det nu i 4 veckor. Bara att ta nya tag imorgon, jag ska till gymmet imorgon DOCK ska vi komma ihåg att bara för att man tränar så är man inte värd att äta massa skit. Detta beteendet kommer jag tyvärr få leva med eftersom det är ett beroende jag har. Jag tröstäter och gör det oftast för att jag har tråkigt, den nakna sanningen och det är inte kul någonstans. Men för att återgå till det positiva i livet så har jag sjuk träningsvärk idag, känns as gött. Benen skriker och likaså magen så jag gjorde ett bra jobb igår trots vilan på över två veckor. Nu ser jag fram emot onsdagens pass istället! Sen har jag ju gått in i challenge mode med min austriliska vän haha, till DHW har jag på mig att kötta.. det kommer bli högst intressant det här kan jag meddela.
 
Jag känner mig lyckligare och starkare tack vare träningen, det går sakta men säkert mot det smalare och hälsosammare livet som jag så länge drömt om att få ha.
 
 
Under hela förmiddagen och fram tills nu har jag förövrigt suttit och spelat, jag har jagat achivments hela tiden. Sjukt vad tiden försvinner när man sitter och spelar. Har även socialiserat med min guild också under tiden, det blir lite ensamt annars nu när sambon jobbar igen. Jag nämde ju att jag skulle ta upp lite mer transmog också i bloggen, jag tänkte göra ett inlägg senare ikväll. Vet att jag skrev igår att jag skulle lägga upp ett men jag hann inte, jag ska försöka lägga lite mer tid på bloggen men det är svårt när man vill göra massa annat också på sin semester ;) Som ikväll, då blir det inte mycket spelande eftersom jag och sambon ska bort på middag hos min moster. Tills dess, trevlig tisdag på er!
 

New week, workout!

Suttit och spelat fram till 12 snåret och nu håller jag på att packa väskan för att dra till gymmet. Måndag och kroppen känns betydligt bättre så nu ska vi bränna av ett härligt pass på gymmet. Blir ben och mage efter konditionspasset idag, ska bli gött att komma igång igen. Kommer antagligen gå lite trögt i början men när man väl kommit igång så brukar det flyta på rätt bra :)
 
Suttit och farmat lite achivments nu på morgonen för eventet som pågår just nu. Fluyger runt överallt och plockar bonfires. Igår fick jag dessutom en del av mitt nya transmog som jag försökt få hur länge som helst, äntligen! Såg imorse att jag inte hade en del kvar som jag trodde att jag hade men men. Blir ett väldigt kort inlägg det här för jag måste kila strax. Tänkte skriva ett mer detaljerat inlägg senare om transmog settet och visa bild på hur det ser ut ^^ bye for now!
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0