www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ben & magpass deluxe

Tillbaka på gymmet igår efter ett för långt uppehåll kan jag känna men är man bortrest så är man ju. Det gick så äckligt trögt på crosstrainern (jag skojar inte, jag ville hoppa av), men jag tog mig igenom en timme och som vanligt var det riktigt skönt efterråt. Det var inget bra på tvn och jag hade glömt min bok hemma så det var en pina att stå på den där maskinen igår. Efter 1h på maskinen var det dax för ben och mage, jag tog det lite lugnt i början men tyckte snabbt det var för lätta vikter (detta är lite negativt ibland när man behöver ta det lugnt). Jag insåg med att jag behöver göra lite ny sökning på lite mer övningar efter veckans pass. Det är dax för ett nytt upplägg och sen behövs det lite nytt för att jag inte ska bli van och slapp pågrund av tristess. För att ändå haft uppehåll på 2 veckor så gick det över förväntan bra igår under träningen. Jag kör ju alltid kondition innan jag avslutar med ett styrkepass, sen har jag även börjat räkna mina points nu också igen. Idag har det redan fallerat för jag inte tänker på vad jag stoppar i mig eftersom jag inte tänkt på det nu i 4 veckor. Bara att ta nya tag imorgon, jag ska till gymmet imorgon DOCK ska vi komma ihåg att bara för att man tränar så är man inte värd att äta massa skit. Detta beteendet kommer jag tyvärr få leva med eftersom det är ett beroende jag har. Jag tröstäter och gör det oftast för att jag har tråkigt, den nakna sanningen och det är inte kul någonstans. Men för att återgå till det positiva i livet så har jag sjuk träningsvärk idag, känns as gött. Benen skriker och likaså magen så jag gjorde ett bra jobb igår trots vilan på över två veckor. Nu ser jag fram emot onsdagens pass istället! Sen har jag ju gått in i challenge mode med min austriliska vän haha, till DHW har jag på mig att kötta.. det kommer bli högst intressant det här kan jag meddela.
 
Jag känner mig lyckligare och starkare tack vare träningen, det går sakta men säkert mot det smalare och hälsosammare livet som jag så länge drömt om att få ha.
 
 
Under hela förmiddagen och fram tills nu har jag förövrigt suttit och spelat, jag har jagat achivments hela tiden. Sjukt vad tiden försvinner när man sitter och spelar. Har även socialiserat med min guild också under tiden, det blir lite ensamt annars nu när sambon jobbar igen. Jag nämde ju att jag skulle ta upp lite mer transmog också i bloggen, jag tänkte göra ett inlägg senare ikväll. Vet att jag skrev igår att jag skulle lägga upp ett men jag hann inte, jag ska försöka lägga lite mer tid på bloggen men det är svårt när man vill göra massa annat också på sin semester ;) Som ikväll, då blir det inte mycket spelande eftersom jag och sambon ska bort på middag hos min moster. Tills dess, trevlig tisdag på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!