www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

New week, workout!

Suttit och spelat fram till 12 snåret och nu håller jag på att packa väskan för att dra till gymmet. Måndag och kroppen känns betydligt bättre så nu ska vi bränna av ett härligt pass på gymmet. Blir ben och mage efter konditionspasset idag, ska bli gött att komma igång igen. Kommer antagligen gå lite trögt i början men när man väl kommit igång så brukar det flyta på rätt bra :)
 
Suttit och farmat lite achivments nu på morgonen för eventet som pågår just nu. Fluyger runt överallt och plockar bonfires. Igår fick jag dessutom en del av mitt nya transmog som jag försökt få hur länge som helst, äntligen! Såg imorse att jag inte hade en del kvar som jag trodde att jag hade men men. Blir ett väldigt kort inlägg det här för jag måste kila strax. Tänkte skriva ett mer detaljerat inlägg senare om transmog settet och visa bild på hur det ser ut ^^ bye for now!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!