www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nördigheter

Okej nu ska jag ta och skriva mitt nördiga inlägg innan jag går och lägger mig, jag har under en väldigt lång tid (läs månader) försökt få tag på ett transmog set till min hunter. Dessa delar kan man inte köpa utan de finns i boxar som man kan öppna från olika missions som man kan göra i spelet. Jag har i månader öppnat dessa en efter en och försökt ha turen att få dem här delarna. Det är vissa av dem som typ droppar hela tiden från lådorna men två av delarna har droppat EN gång... Nu har jag alla delar förutom hjälmen, men den kan jag vänta med då den inte visas när jag spelar (man kan visa den om man vill). Ni som spelat World of warcraft kan komma känna igen transmogen, det visas på hunter när man skapar en hunter karaktär och det heter Trailseeker.
Det ser ut så här:
 
 
Det tråkiga som jag upptäckte dock är att man inte kan transmoga shoulders då dem är osynliga, det gjorde mig lite ledsen. Jag håller på att leta efter ett par som passar men har inte hittat några ännu så det får vara för stunden känner jag. Dom här delarna kan man alltså inte köpa på AH då de blir soulbound så fort man får dem ur en box ifrån sina missions. Jag tycker verkligen om det här setett (hur man nu ska skriva det gramatiskt rätt). Det är enkelt och snyggt, jag har flera transmog till den här karaktären men detta och ett till har kommit blivit mina favoriter. Just nu är jag dock så sjukt nöjd med det här, men det är antagligen för att det var en pain in the ass att få. Vissa har säkert haft mer tur än vad jag haft men jag tror det tog mig över 2 månader innan de förbannade byxorna droppade. Vi får la se när hjälmen behagar droppas.
 
 
 
Just nu ligger dock fokus på att göra det roliga som kom med den nya patchen inatt. Det är folk överallt (inte oväntat) så man får typ slåss om att hinna ta död på saker. Vi var inne och kollade den nya raiden men kom inte så långt så vi gav upp det ganska snabbt. Jag har inte riktigt tiden att raida känner jag, inte seriöst i alla fall när jag jobbar som jag gör och nu under semestern (som snart är slut) vill man göra annat också än sitta inne och spela. Efter semestern när man är tillbaka i vardagen så kanske det kommer bli lite enklare att raida mer men vi får se, det är lite jobbigt när man inte jobbar samma dagar varje vecka. Jag tröttnade dock precis och orkar verkligen inte spela mer, dessutom ska vi snart sussa här hemma (vissa jobbar imorgon xD). Jag ska iväg och äta lunch med en polare i stan ifs vid 12 så jag behöver också komma upp i skaplig tid.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!