www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flänger hit och dit

Hemma i Stockholm igen efter massa åkande denna veckan, är helt slut och jag ska jobba imorgon. Kommer vara tufft, men bara gilla läget. Efter gymmet ska jag till gymmet och träna, blir försiktigt denna veckan men jag har inte märkt av yrseln så mycket. Lite på bussen upp idag men inte annars så det är skönt, får dock köra lite lätta vikter än normalt till att börja med tror jag. Jag åkte redan kvart över sju från Linköping för att jag skulle vara hemma innan lunch och hinna göra lite saker innan jag ska iväg igen. Vi ska äta middag ikväll med våra kompisar, blir tidig hemgång eftersom klockan ringer fem imorgon bitti. Men det är kul och komma ut och träffa lite folk ändå tycker jag. Jag jobbar tidigt hela helgen, har sammanlagt 5 dagar kvar innan jag går på semester! kan inte fatta att det är nästa helg som vi ska flyga till Malta, jag har längtat så och ser så sjukt fram emot det. Kommer bli great och ska bli skönt att slappa extra under en vecka och inte behöva bry sig om massa saker. Äta gott och bara umgås med familjen, sambon åker på Dreamhack haha.
 
Jag ska åka in till stan nu tjugo över tre och leta efter ett par vita jeans tänkte jag. Ska möta upp sambon när han slutat och sen några andra, men jag tänkte passa på att leta nya jeans innan det. Mina jeans och chinos jag använder nu åker bara av hela tiden (nackdel men ändå glädjen när man går ner i vikt). Alla andra jeans jag har är fr stora så dem kan jag inte ha. Fick massa checkar från H&M nu som jag tänkte jag kunde använda så hoppas jag hittar ett par snygga vita jeans till sommaren. Vill ha med mig åtminstone ett par långa byxor till Malta. Så dax att piff till sig, nu kommer det månader utan smink eftersom jag inte använder smink alls under sommarperioden så är klar på fem minuter, det är håret som tar tid nu istället bara ;)
 
Var hos frissan i onsdags! då håret var på tok för långt, ljusare nu också men efter semestern kommer det nog vara askgrått/granny gray som jag vill ha det :) Pool och duschat ute också, bästa med landet!
 
  
  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!