www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full 24/7 utan alkohol

Jag känner mig konstant full och jag har inte druckit en droppe alkohol. Vi åkte in till akuten i Danderyd i fredags eftersom jag inte blev av med yrseln och vårdcentralen tyckte vi borde kolla blodtryck och ta prover samt eventuellt ett EKG. Så där satt vi i 6h och 45min innan jag hade fått ta prover och träffa en läkare, jag hatar verkligen sjukhus för det tar sån tid och sen gillar jag inte miljön alls. Det är så sterilt, men iaf jag är inte döende utan jag har något så fint som Kristallsjuka. Det påverkar balanssinnet, det har lossnat lite fina kristaller i örat så det känns som jag är yr nästan konstant eller till och från. De senaste dagarna har jag känt mig full dygnet runt ingefär. Det är iaf inget farligt och det går över av sig självt, men det kan dröja några dag, nån vecka eller upp till en månad om jag har otur. Glada är vi iaf att det inte var något allvarligt som hade hänt, så jag är hemma och vilar och försöker röra på huvudet så gott jag kan efter läkarens ordination. Vi får la se om jag blir av med det här innan semestern. Får se det från den skämtsamma sidan att det är en billig fylla åtminstone.
 
Håller annars på att tvätta och ska ta tag i lägenheten också så vi får undan alla saker och får ordning. Jag hann med en hel del igår när sambon var iväg och spelade brädspel. Sovrummet är mer eller mindre inte längre ett slagfält med kassar och alla kläder, jag har lyckats få in allt i lådor och i garderober nu. Det är lite småsaker kvar, massa små kassar med saker i som jag inte har en aning om vad vi ska göra av det men det återstår väl och se vart jag trycker in det någonstans. Sambon är hemma idag så han ska få sortera lite av snia saker och så sen ska jag försöka gömma flyttkartongerna någonstans, typ under sängbottnarna så de inte är i vägen alls typ om det går. Sen imorgon ska jag försöka åka iväg och köpa lite blommor och storhandla så vi får det snyggt ute på balkongen nu med när det vankas sommar, älskar att få plantera lite och göra det fint nu under vårmånaden maj (som snart är slut, tiden går för fort).
 
Ingen träning mer denna veckan, jag fick godkänt att köra crosstrainer men jag fick inte anstränga mig mer än så ungefär. Så det blir konditionspass framöver tills den här yrseln släppt ordentligt, får la se när kristallerna behagar att lösa upp sig där inne. Jag är iaf sjukt nöjd med träningen so far, jag börjar se axel och ryggpartiets förändringar lite mer nu och sen har hela jag förändrats ifs. Känns så skönt att det går åt rätt håll åtminstone, jag hade min invägning idag som vanligt och det står 96kg på vågen! Jag har gått ner 12kg nu vilket känns helt underbart. Jag mår så sjukt mycket bättre nu när jag regelbundet tränar och äter mer kontrollerat (förutom de senaste dagarna), det går givetvis lite upp och ner fortfarande men jag är på rätt väg åtminstone. Hejja mig och hejja alla oss andra som kämpar med vikten och ett sundare liv :)
 
Och igår vann ju Sverige ESC! Jag skrek hemma i soffan haha, grattis Sverige!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!