www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Småland igen

Jag som var så lycklig över att slippa åka fram och tillbaka varje vecka har hittills gjort det ändå eftersom jag haft massa ärenden hemma i Jönköping. Imorgon åker jag igen innan sista veckan på jobbet väntas innan semestern, åker ner till jönköping nästa vecka igen. Hade jag inte behövt hämta mitt pass imorgon hade jag inte åkt alls denna veckan, men vi ska för checka in till flyget så jag behöver ha mitt pass imorgon så vi kan göra det imorgon kväll. Gud vad jag längtar till den 7e! då lyfter vi och drar till Malta en vecka, det ska bli så skönt. Sen när vi kommer hem så hinner jag upp till Elmia och hälsa på alla underbara människor också. Det blir kul, sen ska vi stanna lite i Jönköping innan vi åker tillbaka till Stockholm. Jag vill njuta av Stockholm på årets semester nämligen så det blir de sista två veckorna här uppe.
 
Idag har jag bara tvättat, vi fick ordning på allt det sista i lägenheten igår så det går att ta hit folk nu. Äntligen har vi lyckats packa upp allting. Ska bara se vart jag kan gömma flyttkartongerna nu eftersom vi har dåligt med utrymme. Men allt annat är på plats och jag har bara lite tvätt kvar att ta, men det får sambon ordna innan jag kommer hem på fredag ;) Lite ska han allt göra tycker jag, annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Vi ska ta och lägga oss nu, jag måste upp vid sju imorgon så jag hinner packa. Ska inte ha med mig massa grejer som tur är utan träningskläder och sen ombyte bara. Skönt det, så det blir nog bara träningsbagen ner helt enkelt.
 
Nu ska jag gosa ner mig i en nybäddad säng <3 Gonatt!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!