www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Delmålen i den här resan

Jag satte upp lite delmål när det kommer till min viktminskning. Jag började på 115kg och tänkte att varje delmål ska vara -5kg. Det känns som det är en tillräcklig del av delmålen för tar man för mycket så kommer man bara bli besviken när det inte händer något. Jag har inte satt någon tid på när jag ska vara nere på 80kg som är min målvikt, utan det får ta den tiden det tar helt enkelt. Jag satte dock ett pris till mig själv när jag når 80kg (för att trigga att ligga i hårt med träning och mat) och det är att flyga till USA till LA och New York bland annat. Kanske något mer, vi får se helt enkelt men USA är målet vid 80kg.
 
Delmålen som är nådda: 110kg, 105kg, 100kg.
Delmålen som är kvar: 95kg (SNART!), 90kg, 85kg, 80kg.
 
Har inte hunnit med bloggen, typ en vecka sedan jag skrev sist och det har vart mycket just nu. Hela helgen bara flög förbi, hade en kompis från skåne som var uppe och hälsade på. Vi shoppade och gick på stan en sväng och sen var vi även ute vid haga och gick på fjärilsmuseet. Sen var jag även iväg på visionsträff med mina kompisar i nätverksteamet från Dreamhack, vi hade lite "konferens" under helgen. En riktigt bra helg och väldigt roligt att min tjejkompis var uppe från skåne med. Sen var det tillbaka till jobbet i måndags och jag har vart trött och haft fullt med saker hela tiden så jag glömmer bort bloggen, lite illa. Jag som vill dela med mig av den här viktresan och så många gånger som jag säger att jag ska skärpa mig och det inte händer. Nåväl nya tag helt enkelt!
 
Idag åker jag ner till Jönköping, åker tåg ner med sambon då det inte gick någon vettig buss. Dyrt som satan, men 1klass och tyst avdelning. Hoppas inte det är massa ungar där men det skulle verkligen inte förvåna mig om det kommer vara så. Fick betala 600kr styck per biljett, SJ i ett nötskal man kommer inte billigt undan. Hoppas på en smärtfri resa utan förseningar, ska vara nere vid 20 ikväll. Blir en helg ute i skogen hos mor och far, jag ska inte göra något annat än sitta där ute i huset förutom att vi ska till Ullared imorgon jag mor och bror. Ska köpa underkläder och snöljusen som finns typ enbart där nere. Blir nog inte så mycket annat, mest små plock men vi får se. Man hittar ju alltid nått när man är där. Sambon vägrar åka med xD
 
Gårdagens nöje på jobbet, backa fiber och plocka SFP:er
 
 

Ensam hemma

Ensam hemma då mannen är iväg och spelar spel på jobbet. Kommer antagligen inte somna innan han kommer hem, men ska försöka. Jag är så orolig hela tiden, har blivit rätt paranoid sen inbrottet på förra jobbet och oroar mig hela tiden. T.om nu när jag går hem från tåget på eftermiddagen efter jobbet så tror jag någon ska överfalla mig, det är ju inte friskt. Nåväl, försöker träna bort det där men det går sådär och i värsta fall får jag väl gå och prata med någon. Jag har suttit och spelat lite HOTS men några killkompisar sen jag kom hem och nu tänkte jag krypa ner i sängen strax. Har en hel del att pyssla med på jobbet imorgon dessutom så behöver sova (om jag nu kan somna).
 
Tränade idag, vart rygg och axlar som fick kämpa sig igenom ett 35min pass och innan det värmde jag upp med 30min cross trainer. Känns riktigt bra med träningen nu och jag hoppas vägningen på söndag ger bra resultat också, kommer bli en utmaning i helgen för vi ska ut och äta med massa kompisar. Men jag har redan nu bestämt mig för ett glas rött och sen alkoholfritt resten av kvällen. Lika bra att inte spräcka det här igen känner jag, speciellt inte nu när jag tappat 4kg sen jag började räkna stenhårt igen. Vill ner till nästa delmål som är 95kg och dit är det "bara" 3kg kvar nu. Så pepp pepp! Det var en del folk på gymmet idag, men det var tomt när jag skulle duscha och byta om vilket är ganska skönt. Då hade det kommit en hel del folk, jag brukar lyckas komma precis innan kvälls människorna trillar in. Det är vi som åker direkt från jobbet, det är rätt många ändå men det är kaos senare ska ni veta. Efter träningen vart det kålpudding med inlagd gurka och lite gelé, nomnom! vart en riktigt god kålpudding denna gången dessutom.
 
En väldigt trött Alexandra efter dagens gympass och sen mina träningsskor som jag
bara älskar, sköna och såå fina (de är ju rosa).
 
 

Längtar till Lucia

Guh vad jag längtar till lucia helgen nu, det ska bli så skönt med en weekend tillsammans med mannen. Sen ser jag såklart fram emot att åka och bygga LAN tillsammans med massa vänner, det är bara några veckor kvar nu och det kommer bara säga poff så är den veckan här redan. Slutet på oktober är snart redan här och innan man hinner säga julafton så kommer julen också knacka på dörren. Nu när jag äntligen får lön från nya jobbet så ska en symaskin samt tyger inskaffas, för i höst ska jag börja med min medeltidsklänning! Kommer bli så mysigt och sitta och sy med tända ljus i hela lägenheten och lyssna på fantasy musik <3 Jag har valt ut tygerna som jag ska beställa när pengarna trillar in på kontot på fredag, första klänningen kommer bli inspirerad och inte historiskt korrekt. Sen har jag börjat leta efter ett skärp också i läder, väskan jag köpte på vikingamarknanden i somras i Linköping är bara så perfekt. Sen kanske det är så att jag kommer använda sambons mössa mer än honom själv, hihi, för den är så mysig. Kollat lite på mönstret nu också och det här kommer ju bli en utmaning av dess like känner jag, men det kommer såklart bli kul också.
 
 
Dagens arbete bestod av att kolla så saker länkade till varandra då jag ska konfa nätet till en sändning i Kulturhuset innan fredag. Ska dit och installera en switch på torsdag eller fredag, imorgon ska jag hitta fibern som kommer därifrån till huset jag jobbar i. Fick informationen innan jag gick hem idag så kan börja med det imorgon förmiddag, har jag att göra en stund. Sakerna länkade i alla fall så det ska fungera (nu ska vi inte jinxa hehe) så det bör bara vara koppla in när switchen är konfad och sen bara åka. Så roligt att få göra mer sånt här än att sitta med support och övervakning, jag gillade mitt förra jobb, men det är allt skönt att jobba måndag till fredag ändå. Fått ordning på datorn med så nu fungerar det mesta som jag ska använda när jag jobbar, beställde ett tangentbord också till jobbet igår. Det har redan landat så det kan jag hämta ut på fredag eller lördag vilket är nice.
 
 
Avslutar men denna bilden på mig och sambon för jag gillar den så mycket.
Vet att jag postade den förra inlägget, men den är så fin så den kan vara med igen.
Nu ska jag ta och nana dock, träning imon så måst vara allert!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0