www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ensam hemma

Ensam hemma då mannen är iväg och spelar spel på jobbet. Kommer antagligen inte somna innan han kommer hem, men ska försöka. Jag är så orolig hela tiden, har blivit rätt paranoid sen inbrottet på förra jobbet och oroar mig hela tiden. T.om nu när jag går hem från tåget på eftermiddagen efter jobbet så tror jag någon ska överfalla mig, det är ju inte friskt. Nåväl, försöker träna bort det där men det går sådär och i värsta fall får jag väl gå och prata med någon. Jag har suttit och spelat lite HOTS men några killkompisar sen jag kom hem och nu tänkte jag krypa ner i sängen strax. Har en hel del att pyssla med på jobbet imorgon dessutom så behöver sova (om jag nu kan somna).
 
Tränade idag, vart rygg och axlar som fick kämpa sig igenom ett 35min pass och innan det värmde jag upp med 30min cross trainer. Känns riktigt bra med träningen nu och jag hoppas vägningen på söndag ger bra resultat också, kommer bli en utmaning i helgen för vi ska ut och äta med massa kompisar. Men jag har redan nu bestämt mig för ett glas rött och sen alkoholfritt resten av kvällen. Lika bra att inte spräcka det här igen känner jag, speciellt inte nu när jag tappat 4kg sen jag började räkna stenhårt igen. Vill ner till nästa delmål som är 95kg och dit är det "bara" 3kg kvar nu. Så pepp pepp! Det var en del folk på gymmet idag, men det var tomt när jag skulle duscha och byta om vilket är ganska skönt. Då hade det kommit en hel del folk, jag brukar lyckas komma precis innan kvälls människorna trillar in. Det är vi som åker direkt från jobbet, det är rätt många ändå men det är kaos senare ska ni veta. Efter träningen vart det kålpudding med inlagd gurka och lite gelé, nomnom! vart en riktigt god kålpudding denna gången dessutom.
 
En väldigt trött Alexandra efter dagens gympass och sen mina träningsskor som jag
bara älskar, sköna och såå fina (de är ju rosa).
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!