www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Längtar till Lucia

Guh vad jag längtar till lucia helgen nu, det ska bli så skönt med en weekend tillsammans med mannen. Sen ser jag såklart fram emot att åka och bygga LAN tillsammans med massa vänner, det är bara några veckor kvar nu och det kommer bara säga poff så är den veckan här redan. Slutet på oktober är snart redan här och innan man hinner säga julafton så kommer julen också knacka på dörren. Nu när jag äntligen får lön från nya jobbet så ska en symaskin samt tyger inskaffas, för i höst ska jag börja med min medeltidsklänning! Kommer bli så mysigt och sitta och sy med tända ljus i hela lägenheten och lyssna på fantasy musik <3 Jag har valt ut tygerna som jag ska beställa när pengarna trillar in på kontot på fredag, första klänningen kommer bli inspirerad och inte historiskt korrekt. Sen har jag börjat leta efter ett skärp också i läder, väskan jag köpte på vikingamarknanden i somras i Linköping är bara så perfekt. Sen kanske det är så att jag kommer använda sambons mössa mer än honom själv, hihi, för den är så mysig. Kollat lite på mönstret nu också och det här kommer ju bli en utmaning av dess like känner jag, men det kommer såklart bli kul också.
 
 
Dagens arbete bestod av att kolla så saker länkade till varandra då jag ska konfa nätet till en sändning i Kulturhuset innan fredag. Ska dit och installera en switch på torsdag eller fredag, imorgon ska jag hitta fibern som kommer därifrån till huset jag jobbar i. Fick informationen innan jag gick hem idag så kan börja med det imorgon förmiddag, har jag att göra en stund. Sakerna länkade i alla fall så det ska fungera (nu ska vi inte jinxa hehe) så det bör bara vara koppla in när switchen är konfad och sen bara åka. Så roligt att få göra mer sånt här än att sitta med support och övervakning, jag gillade mitt förra jobb, men det är allt skönt att jobba måndag till fredag ändå. Fått ordning på datorn med så nu fungerar det mesta som jag ska använda när jag jobbar, beställde ett tangentbord också till jobbet igår. Det har redan landat så det kan jag hämta ut på fredag eller lördag vilket är nice.
 
 
Avslutar men denna bilden på mig och sambon för jag gillar den så mycket.
Vet att jag postade den förra inlägget, men den är så fin så den kan vara med igen.
Nu ska jag ta och nana dock, träning imon så måst vara allert!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!