www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagsträning coming up

God förmiddag. Lite sliten efter utgången igår, jag var nykter hela kvällen men man blir ändå trött och sliten efter att dragit ut direkt efter jobbet. Drog på en AW med sambon och träffade några gemensamma kompisar, hängde där en stund innan vi drog till en rockbar som har arkadspel och käkade och fortsatte snacka skit. En trevlig kväll, jag var dock så jävla trött och är fortfarande rätt nere men försökte ändå vara social och prata. Oftast hjälper det ju att komma ut lite och träffa folk. Vi var hemma runt ett snåret eller så, la oss direkt och jag somnade på två röda vilket var väldigt skönt faktiskt.
 
Svept i mig en halvliter vatten och mitt ripped hardcore piller så tänkte dra ner till gymmet strax. Idag kör vi rygg och bröst, eftersom jag inte tränade ryggen i torsdags så tar vi den idag också. Imorgon är det löpträning som gäller och jag brukar tycka det är rätt skönt och bara springa och sen åka hem efter det. Eftersom det är löningshelg så hoppas jag ju att det ska vara tomt på gymmet idag, men bara för att jag vill det så kommer det säkert inte vara det haha. Nåväl, helgerna brukar vara betydligt bättre än veckodagarna när det kommer till hur mycket folk det är på gymmet. Jag har börjat vänja mig med att det är mycket folk, det hade jag sjukt svårt med innan när jag precis började. Då var jag bara på tjejgymmet hela tiden och det är oftast mindre vilket betyder att det brukar vara fullt snabbt. I högdalen där jag tränar nu är det vääääldigt lite så det blir fullt på 2 röda tyvärr, men jag kör mer nu i öppna delen och det är väldigt skönt att jag vågat mig ur den där komfort zonen.
 
Nu ska jag ta mig i kragen och dra till gymmet innan klockan blir för mycket. Ska käka lunch med sambon och polarn som är här och hälsar på sen när de vart och klättrat. Om du sitter och tänker att det vore skönt att gå en promenad eller dra till gymmet, JUST DO IT! ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!