www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rygg & bröstpass

Duschat check, ätit check och nu ska jag bara slappa resten av eftermiddagen och kvällen. Har fått hjälp att installera en linux burk och lite annat så jag tänkte använda kvällen till att koda och bygga blogg. Jag vill nämligen lära mig mer linux och även drifta min blogg själv så mycket jag kan så småningom. Sitt ner i båten, det kommer inte bli några förändringar på ett tag nu. Jag ska bygga i lugn och ro och fixa allt tills jag är helt nöjd innan det blir någon mer förändring! MEN det är kul med förändringar och så småningom kommer ni få se en helt ny blogg (om jag lyckas koda och få ordning på skiten, haha).
 
Vart ett långt pass på gymmet idag, eftersom jag hoppade torsdagens pass så fick det blir både bröst och ryggträning idag. Kändes riktigt bra, började med att värva upp i 10 min på cross trainern innan det vart styrketräning med fria vikter. Var ganska folktomt på gymmet tills starx innan ett så jag behövde inte vänta på massa vikter eller bänkar innan jag kunde köra det jag ville köra. Efter uppvärmningen vart det i alla fall bänkpress, jag utmanade inte mitt PB för då vill jag ha någon bakom. Men det vart ändå 35kg, tillräckligt! Sen efter det körde jag stående rodd med skivstången som är lite enklare än den som är vid bänkpressen. Här däremot vart det PB mina vänner, 40kg tog jag idag! Jei, så jävla kul med sånna här framsteg. Och när vi ändå är inne på PB så tog jag det i en handsrodd också, 17,5kg vart det där. Skam den som ger sig alltså, inledningsvis så började det ju hur bra som helst. Det flöt även på bra resten av passet, körde flyes med hantlar och sen bröst samt ryggövningar i cross cable maskinen. Varvade ner några minuter efter det på bandet innan jag stannade pulsklockan och drog hemåt. Riktigt bra pass, taggar morgondagens löpträning och biceps/triceps.
 
Nu ska jag ladda om inför morgondagens löparpass och fixa lite storkok inför veckan som kommer. Har en hel del kvar från förra veckan som kommer användas till matlådor i veckan. Jag har dock torka på kvargsåser, men tänkte försöka göra en tzatziki efter ett recept som jag hittade på nätet. Fuskat en del i veckan med maten, men det är bara att ta nya tag och köra igen. Måste dock skärpa mig ordentligt nu, finns inga genvägar mina vänner!
 
Buken börjar sakta men säkert dra sig inåt mer och mer nu. Känns så skönt att det händer något där, jag har sån ångest över just den delen på kroppen. Hoppas på att nya kosten och styrketräningen ska göra mig lite tightare i kroppen och speciellt få bort buken. Det kommer ta tid och det får det göra, det går framåt och bara det gör mig glad som sagt!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!