www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Morgonträning & rutiner

Klockan 05 ringde sambons väckarklocka, var bara att masa sig upp. Jag ville somna om efter att ha sagt hejdå, men det var lika bra att fortsätta vara vaken och faktiskt gå till gymmet. Det är dax att ta tag i rutiner igen, sambon påpekade detta väl innan han gick men jag uppskattar det för han har rätt. Var dessutom riktigt skönt att träna tidigt på morgonen, vart träning mellan 06:30 och 07:45 så ett helt OK pass. Däremot försökte jag löpträna lite men fy fan vad tråkigt det är att springa på bandet, så jag tänker ta ett varv nere vid ån i eftermiddag istället. Man kommer ju ingenstans på bandet, det är mycket roligare och skönare för den delen utomhus. Hoppas jag kommer in i rutinerna hyffsat snabbt.
 
Jag ska plocka hemma i lägenheten, mycket kvar att göra. Fortfarande massa lådor som behövs packas upp och det är dessutom tvätt överallt som behövs tas om hand. Jag har att göra idag, ska även iväg vid halv ett och fixa mina naglar vilket jag aldrig gjort innan så det ska bli kul. Jag tyckte jag kunde unna mig det nu när jag inte ska stå och riva runt i rack på nya jobbet även om det är mysigt. Efter det ska jag hem igen och fortsätta i lägenheten, vill få ordning innan torsdag. Kommer troligen vara mycket att ta in på nya jobbet så kommer vara för trött på kvällarna när jag kommer hem gissar jag starkt på. Jag tänkte även börja med medeltidsklänningen ikväll, kommer vara en hel del bitar som behövs fållas. Måste dock köpa mönsterpapper under dagen.
 
Tillbaka till rutiner, grymt skönt med tidigt gympass. Känner mig som en koloss, överflödig hud gör inte självfötroendet bättre tyvärr. Bara fortsätta kämpa och inte trilla tillbaka på gamla vanor igen bara.
 

I've done with moving

Sitter i lägenheten hemma i Linköping och njuter. Nu har vi flyttat ner på allvar, eller i alla fall jag för sambon åker tillbaka till Stockholm imorgon bitti. Vid 6 går hans tåg och jag tänkte vinka av honom och sen går jag direkt till gymmet och kör ett morgonpass innan jag ska fortsätta göra iordning i lägenheten. Känns väldigt konstigt att jag inte sitter på en buss till Stockholm ikväll, ganska tråkigt också ska jag säga. Men det är väldigt skönt att vi kommit familjerna närmare, ska bli skönt att inte behöva åka så ofta neråt utan att vänner och familj kan komma hem till oss istället.
 
Igår var mina föräldrar förbi och hjälpte oss att komma iordning lite här hemma. Vi var och hämtade vår TV, pappa borrade i betongväggarna, vi var ute en sväng på IKEA och köpte saker vi behövde. Fullt ös helt enkelt innan de åkte hemåt senare på kvällen efter middag. Mysigt hade vi det i alla fall och vi fick ju som sagt en del gjort.
 
Idag har jag och sambon roat oss med att tvätta mellan 11 och 15. Samtidigt så städade jag hallen, toan och badrummet grundligt från golv till tak mer eller mindre. Tog mig hela eftermiddagen att få det klart, tar ju tyvärr inte 5 min. Imorgon ska det packas upp mer lådor efter gymmet, åkte dock bort till svärföräldrarna och åt middag tidigare ikväll vilket var mysigt. Men det blir tidigt ikväll, jag är helt slut efter allt städande idag och ska jag komma upp imorgon är det bäst vi går och lägger oss i tid också.
 
Knöppte denna när vi åkte in med bussen i Linköping i fredags, hem ljuva hem!
 
Firade nya jobbet och hemflytten med bubbel och ett varmt bad samt tända ljus, höstkänsla <3
 

Sista arbetsdagen, shieet

Så har dagen kommit, det är dags att arbeta min sista dag på radion. Det känns jävligt tråkigt men också väldigt spännande att göra något helt annat. Sen ska jag inte sticka under stolen med att det ska bli skönt och komma närmare hemhem för det kommer det bli. Bussen hem till Linköping går halv fem idag, så är hemma strax efter sju.
 
I helgen kommer mamma och pappa upp från Jönköping för att hjälpa oss med lägenheten. Vi ska inreda och plocka iordning samt ta en sväng ut till IKEA för att köpa några hyllor som jag vill ha. Blir nog en sväng till plantagen med så jag kan köpa blommor också. Nu när man bor i lägenheten kommer man ju kunna hantera något annat än plastblommor (hoppas jag). Så det kommer bli mysigt och nog det ända vi kommer hinna med, ska packa upp några lådor ikväll också så det inte är ALLT imorgon när de kommer.
 
Har under veckan sytt klart min struthätta, även broderat lite. Blev faktiskt mer nöjd över den än första xD
 
På söndag drar även träningen igång igen på allvar, blir antingen ett löppass eller styrketräning. Jag får se lite vad jag känner för, men jag och mina tjejkompisar har bestämt att ingen av oss får dricka läsk eller äta godis fram till jul nu. Varje månad ska vi även lägga pengar i en pott och om man äter godis eller dricker läsk så får man lägga dubbelt som straff. Meningen är att pengarna ska gå till någon form av belöning sen till oss alla fyra, kommer bli en utmaning men också kul! Då har man något som sporrar en och det blir som sagt dyrt om man failar, det ska kännas att man brutit dealen!
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0