www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Morgonträning & rutiner

Klockan 05 ringde sambons väckarklocka, var bara att masa sig upp. Jag ville somna om efter att ha sagt hejdå, men det var lika bra att fortsätta vara vaken och faktiskt gå till gymmet. Det är dax att ta tag i rutiner igen, sambon påpekade detta väl innan han gick men jag uppskattar det för han har rätt. Var dessutom riktigt skönt att träna tidigt på morgonen, vart träning mellan 06:30 och 07:45 så ett helt OK pass. Däremot försökte jag löpträna lite men fy fan vad tråkigt det är att springa på bandet, så jag tänker ta ett varv nere vid ån i eftermiddag istället. Man kommer ju ingenstans på bandet, det är mycket roligare och skönare för den delen utomhus. Hoppas jag kommer in i rutinerna hyffsat snabbt.
 
Jag ska plocka hemma i lägenheten, mycket kvar att göra. Fortfarande massa lådor som behövs packas upp och det är dessutom tvätt överallt som behövs tas om hand. Jag har att göra idag, ska även iväg vid halv ett och fixa mina naglar vilket jag aldrig gjort innan så det ska bli kul. Jag tyckte jag kunde unna mig det nu när jag inte ska stå och riva runt i rack på nya jobbet även om det är mysigt. Efter det ska jag hem igen och fortsätta i lägenheten, vill få ordning innan torsdag. Kommer troligen vara mycket att ta in på nya jobbet så kommer vara för trött på kvällarna när jag kommer hem gissar jag starkt på. Jag tänkte även börja med medeltidsklänningen ikväll, kommer vara en hel del bitar som behövs fållas. Måste dock köpa mönsterpapper under dagen.
 
Tillbaka till rutiner, grymt skönt med tidigt gympass. Känner mig som en koloss, överflödig hud gör inte självfötroendet bättre tyvärr. Bara fortsätta kämpa och inte trilla tillbaka på gamla vanor igen bara.
 
Kommentarer
Postat av: Shanelle

Heja dig! Jag brukar, när jag ska löpträna, slå på en film på netflix i telefonen och glutta på det medan för att ha något kul undertiden då musik blir rätt tråkigt i längden :)

Svar: Tack! :) Jah, jag har försökt mer serier och det underlättar, men jag blir tyvärr fortfarande uttråkad xD
Alexandra

2016-08-31 @ 10:17:04
URL: http://shanelleholmqvist.for.me
Postat av: Shanelle

Annars kör jag löpträning i intervaller där jag varannan lyktstolpe kör lite lägre fart respektive lite högre fart, då blir jag så upptagen med att hålla koll på lyktstolparna att jag glömmer bort allt annat, haha ;-)

Svar: haha det ska jag tänka på :D tack för tipset!
Alexandra

2016-09-01 @ 08:37:41
URL: http://shanelleholmqvist.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!