www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista arbetsdagen, shieet

Så har dagen kommit, det är dags att arbeta min sista dag på radion. Det känns jävligt tråkigt men också väldigt spännande att göra något helt annat. Sen ska jag inte sticka under stolen med att det ska bli skönt och komma närmare hemhem för det kommer det bli. Bussen hem till Linköping går halv fem idag, så är hemma strax efter sju.
 
I helgen kommer mamma och pappa upp från Jönköping för att hjälpa oss med lägenheten. Vi ska inreda och plocka iordning samt ta en sväng ut till IKEA för att köpa några hyllor som jag vill ha. Blir nog en sväng till plantagen med så jag kan köpa blommor också. Nu när man bor i lägenheten kommer man ju kunna hantera något annat än plastblommor (hoppas jag). Så det kommer bli mysigt och nog det ända vi kommer hinna med, ska packa upp några lådor ikväll också så det inte är ALLT imorgon när de kommer.
 
Har under veckan sytt klart min struthätta, även broderat lite. Blev faktiskt mer nöjd över den än första xD
 
På söndag drar även träningen igång igen på allvar, blir antingen ett löppass eller styrketräning. Jag får se lite vad jag känner för, men jag och mina tjejkompisar har bestämt att ingen av oss får dricka läsk eller äta godis fram till jul nu. Varje månad ska vi även lägga pengar i en pott och om man äter godis eller dricker läsk så får man lägga dubbelt som straff. Meningen är att pengarna ska gå till någon form av belöning sen till oss alla fyra, kommer bli en utmaning men också kul! Då har man något som sporrar en och det blir som sagt dyrt om man failar, det ska kännas att man brutit dealen!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!