www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bygger LAN

Är nere i Jönköping och bygger LAN. Kom ner i fredags eftermiddag och åkte direkt för att käka middag med de andra i mitt team och vara sociala med varandra. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och sov där fram till i måndags morse då vi åkte upp till elmia. Dock var vi inne i stan hela helgen och förberedde oss inför byggveckan, men nu är vi uppe på Elmia och ska vara här fram till tisdag nästa vecka. Mysigt och umgås med alla härliga människor också igen som man ser allt för sällan, två gånger om året, och än så länge flyter det mesta på vilket är skönt. Sambon och jag kommer även stanna efter eventet över midsommar för att umgås med min familj, ska träffa syrran som fått sitt andra barn nu och det vart en liten flicka till! Så kul och mysigt, så det kommer bli nice att träffa dem också.
 
Jag hann springa en gång i helgen men sen vi kom upp till elmia är det väldigt dåligt på den fronten, men jag ska försöka imorgon bitti om jag kan. Man jobbar hela dagen dock och sen somnar man sent så att springa vid 8 tiden är inte så lockande om man är uppe till två på nätterna, ska försöka åka iväg under eventet istället på förmiddagarna och träna lite styrketräning. Det kommer troligen bli smidigare och göra så istället än att försöka åka iväg under bygget nu, men träningsklädera är med så iväg ska jag, sen kommer jag nog springa när jag är hemma hos päronen så länge det inte ösregnar ute. Det var riktigt skönt att springa i söndags morse dock, var sol och lagom varmt ute samt skönt att springa ute på landet och slippa all jävla bilar och folk.
 
Sen råååkade jag panikboka en klipptid i måndags också. 4 eller 5 veckor tror jag att jag orkade hålla ut med längre hår sen fick jag nog. Det är jobbigt när man tränar så här mycket som jag gör med långt och tjockt hår så jag klippte av allt igen, fan vad skönt det är! Blev inte hos min favoritfrisör men det är lite för långt just nu att åka till Linköping, så fick ta en i Jönköping men jag vart nöjd. Klippte som jag gjort innan, rakat på sidorna och sen sparade lite på "toppen" som går att stylea upp. Asnice och som sagt så jävla skönt, kommer troligen ta ett bra tag innan jag sparar ut håret och blir det av blir det inte till sommaren utan till hösten isf.
 
Sjukt nöjd över nya frissan, skönt med kort och det går snabbt att duscha och fixa sig på morgonen nu eftersom jag inte behöver plattången! Lyckan över att kunna få sova lite längre alltså ;)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!