www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kasst pass på gymmet

Alltså fan vad jag är less på den här stan ibland. Nu när de bygger om vid slussen så är det ju kaos och köer överallt vilket jag totalt glömt, så bussen fastnade och fick släppa av oss en bit ifrån tunnelbanan. Inte tråkigt med en promenad men det är turister överallt som inte vet vart de ska. Väl framme på gymmet efter över en timme (den här resan brukar ta 35min) så var jag stressad som satan så träningspasset gick bara dåligt. Var stressad hela tiden jag var på gymmet för att komma hem sent. Vilket jag gjorde, det vart inte mat förren halv nio ;( så igår kväll var jag sur/bitter/irriterad och ville göra så lite som möjligt.
 
Men för att prata om något roligare, jag skulle skrivit om det igår men jag var så jävla trött och arg när jag kom hem så jag orkade inte. Jag löptränade med min mor nu i veckan när vi stannade kvar i jkpg, jag har aldrig kunnat springa med henne innan eftersom jag varit för tung och inte haft konditionen till det. Vi åkte upp till Axamo i onsdags eftermiddag för att springa en runda, vi siktade in på 4.7km slingan med åtanken att om det inte går så kan vi gå. MEN hör och häpna, jag sprang hela sträckan utan problem med varken fötter eller andningen! Och jag kunde dessutom prata med mamma hela vägen runt, det har aldrig hänt innan! Så jävla stolt över mig själv, sen när vi kom till 3km så kollade jag för skoj skull på klockan och då visade den 25:27min vilket vart nytt PB! vart så jävla glad så de sista 1.7km var ju ingenting att springa. Väl i mål kom vi in på 42:34min vilket vi båda var riktigt nöjda med! 3km tiden var en förbättring på nästan 2min vilket gjorde det extra roligt. Sen skulle vi sprungit på fredagen men vi hann inte innan midsommaraftonsfirandet så vi sprang på lördag kväll istället efter att vi kom hem från syrran. Det var varmt och motvind så jag trodde inte på någon bra tid, plus att skorna jag sprang i inte alls gav mig det stöd jag behövde som jag trodde. Hade ont i hålfoten hela vägen runt (de brukar släppa efter 1-2km) och vart förbannad, så jag förväntade mig ingen bra tid vid 3km men ack så fel man kan ha för vi kom in på 24:16! alltså helt sjukt ju hur bra det gick trots att vi var trötta och sega. Sen när vi nådde 4.7km stannade klockan på 40:40min! Jag trodde jag skulle börja lipa på plats, så jävla glad vart jag trots värk och värmen. Det är ju sånt här som gör att löpträningen blir roligare och roligare hela tiden. Jag ser fram emot löppassen numera!
 
Nu taggar jag om till morgondagens pass istället och jag vet precis vilken väg jag INTE ska ta till gymmet. Bara ledsamt när man är taggad på gym och så går det så dåligt som det gjorde, men man får försöka se positivt. Idag ska jag bara hem efter jobbet i alla fall och ta det lugnt, laga matlådor och spela ett nytt spel som jag köpte häromkvällen på Steams summer sale.
 
Bitter Alexandra idag, men det blir nog bra imon på gymmet!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!