www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tillbaka till vardagen

Semestern är över för denna gången, jag har dock två veckor till att se fram emot! Jag jobbar tre veckor nu och sen åker jag och mamma till Malta, det ska bli så jäkla skönt! Ska bli roligt också att åka ensam med mamma och få lite egentid tillsammans. Vi kom hem vid fyra tiden igår till Farsta, åkte redan strax innan elva från Jönköping för att inte komma hem så sent, man vill ju hinna landa och ta hand om packningen innan man ska sova. Det har vart skönt att vara ledig i alla fall, man behöver det även om jag jobbat en del eftersom jag byggt LAN.
 
Dreamhack var bra, byggveckan var lika rolig som vanligt (det är nog det roligaste med hela DH skulle jag säga). Själva eventet var bra också, allt flöt på och det enda vi hade lite problem med var wifi:t när WLCn fick för sig att balla ur, men det löste vi ju. I övrigt ett bra och lugnt event skulle jag säga, allt flöt på som det skulle och vi kunde packa ihop med gott samvete efterråt. Packningen gick dessutom fort, vi slog nytt rekord i att packa och var klara innan ens slutmiddagen hade börjat, SKÖNT!
 
Efter Dreamhack så stannade vi kvar i Jönköping för att umgås med min familj. Passade på att bada i jacuzzin hemma hos mor och far, sen firade vi midsommar med dem också. En lugn och trivsam midsommar med solsken och värme, chock alltså då det brukar regna och vara kallt som fan. Vi hade nog nästan 30 grader så det var helt perfekt, man ska inte klaga! Sen på midsommardagen så åkte vi till syrran och hälsade på henne och hennes familj, åt korv m. bröd och fikade innan vi åkte hem. Fick hälsa på lilla bebben också och hålla henne i famnen, hon sov och bara log! Man blir ju sugen på att skaffa en egen xD det var väldigt mysigt i alla fall, vi lämnade även av en paviljong och utemöbler också innan vi åkte hem. Det har varit väldigt lugnt hela helgen eftersom vi skulle åka tidigt på söndagen. Det enda "jobbiga" jag gjort är att löpträna med mamma uppe på Axamo, helt jävla underbart och springa i skog och slippa betong och asfalt!
 
Jag har lyckats hålla igång träningen också, ätit på tok för mycket onyttigheter men träningen har inte lagts på hyllan. Det har gått riktigt bra med löpträningen och jag tänkte skriva ett inlägg om det senare idag, har utvecklats nått sjukt och sprang under semestern nu sträckor jag inte trodde jag skulle kunna kuta. Men det får bli ett inlägg om det senare :)
 
Avslutar med lite bilder från ledigheten!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!