www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fivefingers skor påväg

Jag klickade hem ett par nya träningsskor igår. Jag har ett problem när jag lyfter vikter, det är att jag ställer mig på tårna. Min PT tipsade om fivefinger skor, eftersom jag just nu funkar bäst utan skor och lyckas bättre få kontakt med hela foten när jag är barfota (har strumpor på mig). Så, jag beställde ett par mint gröna som troligen inte hinner komma imorgon utan kommer på tisdag, det kändes så onödigt med express beställning när jag ändå inte kommer vara hemma i helgen. Var dessutom dyrare att beställa med express, kommer de inte imon får jag dem troligen på tisdag. Ska bli intressant och se om det fungerar bättre, jag kommer dock inte löpträna i dem det är inte syftet utan jag hoppas jag står bättre på golvet när jag gör lyft.
 
Köttade benen idag på gymmet, såg fram emot marklyft men alla skivstänger var upptagna hela tiden. Jag skulle snott den när jag kunde precis i början av passet, man lär sig. Nåväl jag körde lite olika benövningar och det kändes kan jag säga att ta sig ner för trappan sen. Körde knäböj med kettle bells, började med 8kg och gick sen till 12kg. Tänkte att jag klarar nog en till höjning och jajjamen, 16kg boom! Så nästa gång kan jag börja på 12kg direkt haha, kanske. Körde lite mage också, vanliga situps och sen med medecinboll. Fick bli lite maskiner sen eftersom skivstängerna var upptagna hela tiden, körde lite baksida och sen även vaderna (de kommer nog värka mest imorgon). Grymt skönt och träna, imorgon blir det axlar och bröst efter jobbet. Jag tänkte gå redan klockan 15 imorgon eller 15.30 så jag kommer innan första högen till gymmet och förhoppningsvis kan jag köra några marklyft om inte benen är helt wrecked. Syrrans fästman har dock erbjudit att jag kan lyfta deras betongplattor i trädgården i helgen som träning, de behövs tydligen flyttas.
 
Nu ska jag dock krypa ner i sängen, klockan är mycket och jag är svintrött. Ny dag imorgon, skrivit in alla räkningar och jag är redan fattig. Lönen har inte ens trillat in på kontot än och jag är pank känns det som, men stolt ändå för jag har inte nallat av mina sparpengar denna månaden trots att det varit väldigt tajt sista veckan nu. Skönt att bufferten börjar bygga upp sig faktiskt! Ekonomi är aldrig kul och det känns lika tråkigt varje gång att betala räkningarna, speciellt CSN haha. Men jag kollade skatten och la in allt i deklarationen, får iaf tillbaka pengar och de kommer behövas till semestern om vi säger så. Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen! Godnatt.
 
Dessa är packade och på väg till mig nu, inte rosa som sagt. Någon gång måste man göra tvärt emot och ta en annan färg även om de rosa var fina dem också. Ska bli spännande, någon som har sånna här?
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!