www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Motivation är A & O

Jag har verkligen försökt och gett allt för att få det nya systemet att fungera. Men jag kom till insikten igår att det fungerar inte längre, det nya viktväktar systemet fungerar inte alls med den sortens träning jag utövar. Det känns som jag går in på svält istället eftersom jag går över mina SP de dagar jag tränar och det resulterar i plus på vågen. Jag tänker inte svälta mig själv för att få det fungera, jag har på tok redan haft för många blodsockerfall redan. Jag borde kanske boka in ett möte för att få reda på vad jag gör fel, men jag har inte motivationen längre faktiskt och vill inte. Därför kommer jag ta en paus från viktväktarna tills jag känner att motivationen finns och att lusten till att boka in ett möte kommer tillbaka.
 
I nuläget har jag bett min PT om kostråd istället. Detta innebär inte att jag kommer börja äta vad som helst och större portioner. Men jag kommer inte räkna längre, däremot kommer jag fortsätta äta på mindre tallrik och ha mina små matlådor kvar så jag inte kommer tillbaka till ruta ett med att äta för mycket. Jag är så jävla ledsen just nu, på mig själv mest för att jag inte får det att fungera med det nya systemet. Men sen tänker jag inte skämmas över det heller för jag tror inte jag är ensam om att inte få det att fungera sen de bytte system. Jag har i flera månader försökt, det har jag verkligen, men jag går bara upp och ner som en jojobantning och det vill jag faktiskt inte. Jag är trött på att ena veckan gå ner 1,5kg för att nästa vecka gått upp 2kg även om jag ätit likadant. Det tar för mycket på psyket just nu och jag är trött på att stå på en våg varje vecka när jag ser andra reultat på kroppen men inte på kilona. Deras förra system med PRO points fungerade så mycket bättre för mig och jag saknar det systemet. Därför skiter jag faktiskt i det här nu och försöker med andra alternativ tills motivationen kommer tillbaka.
 
Just nu är motivationen på träningen, när det kommer till mat kommer jag tänka på vad jag stoppar i mig och äta på mindre tallrikar. Jag äter naturella nötter istället för godis och annat snacks, jag har även dragit ner på light läsken eftersom den triggar mitt sötsug. För mig är det så viktigt att det är kul hela vägen och att man har motivationen på topp, det har jag inte med maten. Jag ska sätta mig ner i eftermiddag och skriva matlistor och köra menyer som förhoppningsvis gör det enklare. Träningen är det som är kul just nu, den flyter på bra och jag ser små framsteg varje gång jag är där. Så tack viktväktarna, vi kanske ses längre fram men i dagsläget packar jag ihop och tar med mig erfarenheten jag fått till att försöka hitta en annan väg.
 
Om någon mer upplever samma sak som jag, skriv gärna så kanske vi kan hjälpa varandra.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!