www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

När det inte blir som man tänkt sig

Lite väl låg uppdatering ser jag, men det har sina förklaringar. Det är nämligen så att jag inte mår så bra just nu. Vissa saker blev inte riktigt som jag hade planerat och jag känner mig rätt vilsen just nu. Det har varit väldigt jobbigt den senaste tiden, men något positivt är att min andra hälft kommer äntligen hem idag. Eftersom han inte kom hem förra helgen så har vi inte setts på 2 veckor, har saknat honom väldigt mycket. Just nu går veckorna väldigt långsamt, vilket antagligen beror på hur jag mår.
 
Jag har dock saker att se fram emot! Nästa helg ska jag ner en sväng till Jönköping och gå på hockey med mina tjejkompisar, det kommer bli kul! Blir middag på kvällen efter hockeyn, vi får se om vi bara sitter kvar på restaurangen eller om vi hamnar någon annanstans. Sen helgen efter så åker jag upp till Stockholm! Ska försöka be om ledigt på fredagen så jag kan åka torsdag kväll redan, tänkte nämligen försöka kolla om de jag jobbade med på SR vill ta en lunch när jag ändå är i stan. Sjävla anledningen att jag ska åka upp är dock för att jag och fästmannen ska fira vår årsdag med teater och middag. 6år firar vi iår <3 känns som det är mycket mer! Vi ska gå på Bullets over Broadway på dagen, sen ska vi möta upp två vänner och käka middag tillsammans på Riche. Har aldrig varit där så det ska bli spännande, såg att de hade både bra och dåliga recensioner men menyn såg intressant ut och man kan inte säga bu eller bä innan man vart där!
 
Den här helgen blir inte så rolig, jag ska städa och tvätta en massa och umgås med min andra hälft. På söndag har jag dock planerat att åka upp till sjukhuset här i Linköping och hälsa på en kompis som opererats. Var där en sväng igår och hälsade på, men mannen och två kompisar till oss ska klättra på söndag så då kan jag åka upp till sjukhuset och vara lite mer social medan de är iväg.
 
Träningen går lite trögt nu, får till 2-3 pass i veckan. Inte alls det jag vill, så ska försöka ta tag i det där nu och dra iväg ikväll innan jag gör massa annat. Körde ben i tisdags så får bli rygg och bröst ikväll, jag kommer dock gå dit sent tror jag för det är så mycket folk nu efter arbetstid.
 
Det spelar ingen roll vart vi bor längre, bara jag få bo med dig så är jag mer än nöjd.
 

Mhm det är äntligen fredag!

Äntligen fredag, jag har längtat hela veckan efter helgen! Det är så mycket korvstoppning just nu att jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Idag däremot så blir det nörderier hela vägen in i kaklet, jag ska hem och byta om till träningskläder och dra till gymmet. Därefter ska jag duscha och dra på mig mysbyxor, nya HV71 hoodien som kom igår och sen sitta och spela WoW hela jävla kvällen och helgen, haha!
 
Jag har återigen försökt komma på vad min blogg ska handla om, jag skriver ju om allt möjligt känns det som. Det jag brinner för är ju medeltid/fantasy, träning och att spela dator. Så jag försöker styra upp det här lite mer för det känns som mina inlägg är så grötiga med allt i ett och samma. Jag ska försöka inte trycka in allt i ett inlägg utan skriva flera per dag istället.
 
Veckan har ändå gått snabbt, jag har hunnit vara i Norpan på gymnasiet där och sen har jag suttit med datorer nu i två dagar. Fått felanmäla ett batteri idag, blåsa om ännu en dator för jag kom inte in på admin kontot för det är ett lösenord som ingen vet vad det är satt på vissa datorer, hurra. Sen försöker jag plugga lite CCENT mellan allt detta också, ska nog gå över till andra huset när burken jag håller på med är klar. Dagen kan få gå snabbt, för min andra hälft kommer hem ikväll <3 äntligen!
 
Installera om, fixa program och se glad ut. Sen får gärna supporten snabba på..
 

Hälsat på i skogen

Helgen spenderade jag hos mami och papi i skogen. Alltså det är så skönt att bara ha en timmes resa ner till Jönköping numera (ok 1-1,5h timma) istället för de där 4,5h. Åkte ner i fredags eftermiddag efter jobbet, så var nere runt 19 tiden och blev hämtad av pappa. Vart middag och sen en promenad runt kyrkan tillsammans innan vi däckade i soffan mer eller mindre. Skönt att inte göra något speciellt utan bara ta det lugnt och vara liksom.
 
I lördags åkte vi till syrran då hon fyllde år och skulle bjuda på fika. Var där ett par timmar vilket var väldigt skönt eftersom de bor mitt ute på landet långt från allt mer eller mindre. Behövde det efter veckan med all korvstoppning, passade på att sno med mig lite äpplen och päron hem så ikväll tänkte jag baka en paj på äpplena. Syrran fick en bra födelsedag, hon fick sin bil hon önskade! Bäst av allt var nog att den var musfri, haha. För att göra en lång historia kort så har hon åkt runt i en bil som kommer gå sönder närsom och där även möss byggt bo och vägrar flytta ut trots fällor och gift. Nu fick hon en bil av sin sambo, svärfar och våra föräldrar så hon inte behöver oroa sig att bilen ska tappa delar på väg till jobbet. Jag gav henne en ljusblå tunn klänningen som jag tror kommer passa henne perfekt :) Jag passade på att bebismysa också innan vi åkte hem, man blir ju lite sugen på en egen!
 
Sambon åkte till Stockholm igår för ännu en jobbvecka. Känns lite konstigt eftersom han var hemma hela förra veckan då han var sjuk. Men jag har sällskap fram till onsdag av vår inneboende, så någon har jag att prata med och är jag sällskapssjuk kan jag alltid fråga svärföräldrarna om jag får komma och tjata lite med dom (och passa på att mysa med katt). I eftermiddag blir det dock bak och träning, sen sitta ner och försöka jobba lite. Är van att liksom inte behöva ta med jobbet hem men det måste jag denna veckan så jag hinner få klart saker. Ska försöka hinna spela lite av nya expansionen i WoW också, ligger SÅ efter juh! Haha, dagens ilandsproblem.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0