www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hälsat på i skogen

Helgen spenderade jag hos mami och papi i skogen. Alltså det är så skönt att bara ha en timmes resa ner till Jönköping numera (ok 1-1,5h timma) istället för de där 4,5h. Åkte ner i fredags eftermiddag efter jobbet, så var nere runt 19 tiden och blev hämtad av pappa. Vart middag och sen en promenad runt kyrkan tillsammans innan vi däckade i soffan mer eller mindre. Skönt att inte göra något speciellt utan bara ta det lugnt och vara liksom.
 
I lördags åkte vi till syrran då hon fyllde år och skulle bjuda på fika. Var där ett par timmar vilket var väldigt skönt eftersom de bor mitt ute på landet långt från allt mer eller mindre. Behövde det efter veckan med all korvstoppning, passade på att sno med mig lite äpplen och päron hem så ikväll tänkte jag baka en paj på äpplena. Syrran fick en bra födelsedag, hon fick sin bil hon önskade! Bäst av allt var nog att den var musfri, haha. För att göra en lång historia kort så har hon åkt runt i en bil som kommer gå sönder närsom och där även möss byggt bo och vägrar flytta ut trots fällor och gift. Nu fick hon en bil av sin sambo, svärfar och våra föräldrar så hon inte behöver oroa sig att bilen ska tappa delar på väg till jobbet. Jag gav henne en ljusblå tunn klänningen som jag tror kommer passa henne perfekt :) Jag passade på att bebismysa också innan vi åkte hem, man blir ju lite sugen på en egen!
 
Sambon åkte till Stockholm igår för ännu en jobbvecka. Känns lite konstigt eftersom han var hemma hela förra veckan då han var sjuk. Men jag har sällskap fram till onsdag av vår inneboende, så någon har jag att prata med och är jag sällskapssjuk kan jag alltid fråga svärföräldrarna om jag får komma och tjata lite med dom (och passa på att mysa med katt). I eftermiddag blir det dock bak och träning, sen sitta ner och försöka jobba lite. Är van att liksom inte behöva ta med jobbet hem men det måste jag denna veckan så jag hinner få klart saker. Ska försöka hinna spela lite av nya expansionen i WoW också, ligger SÅ efter juh! Haha, dagens ilandsproblem.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!