www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mhm det är äntligen fredag!

Äntligen fredag, jag har längtat hela veckan efter helgen! Det är så mycket korvstoppning just nu att jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Idag däremot så blir det nörderier hela vägen in i kaklet, jag ska hem och byta om till träningskläder och dra till gymmet. Därefter ska jag duscha och dra på mig mysbyxor, nya HV71 hoodien som kom igår och sen sitta och spela WoW hela jävla kvällen och helgen, haha!
 
Jag har återigen försökt komma på vad min blogg ska handla om, jag skriver ju om allt möjligt känns det som. Det jag brinner för är ju medeltid/fantasy, träning och att spela dator. Så jag försöker styra upp det här lite mer för det känns som mina inlägg är så grötiga med allt i ett och samma. Jag ska försöka inte trycka in allt i ett inlägg utan skriva flera per dag istället.
 
Veckan har ändå gått snabbt, jag har hunnit vara i Norpan på gymnasiet där och sen har jag suttit med datorer nu i två dagar. Fått felanmäla ett batteri idag, blåsa om ännu en dator för jag kom inte in på admin kontot för det är ett lösenord som ingen vet vad det är satt på vissa datorer, hurra. Sen försöker jag plugga lite CCENT mellan allt detta också, ska nog gå över till andra huset när burken jag håller på med är klar. Dagen kan få gå snabbt, för min andra hälft kommer hem ikväll <3 äntligen!
 
Installera om, fixa program och se glad ut. Sen får gärna supporten snabba på..
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!