www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

När det inte blir som man tänkt sig

Lite väl låg uppdatering ser jag, men det har sina förklaringar. Det är nämligen så att jag inte mår så bra just nu. Vissa saker blev inte riktigt som jag hade planerat och jag känner mig rätt vilsen just nu. Det har varit väldigt jobbigt den senaste tiden, men något positivt är att min andra hälft kommer äntligen hem idag. Eftersom han inte kom hem förra helgen så har vi inte setts på 2 veckor, har saknat honom väldigt mycket. Just nu går veckorna väldigt långsamt, vilket antagligen beror på hur jag mår.
 
Jag har dock saker att se fram emot! Nästa helg ska jag ner en sväng till Jönköping och gå på hockey med mina tjejkompisar, det kommer bli kul! Blir middag på kvällen efter hockeyn, vi får se om vi bara sitter kvar på restaurangen eller om vi hamnar någon annanstans. Sen helgen efter så åker jag upp till Stockholm! Ska försöka be om ledigt på fredagen så jag kan åka torsdag kväll redan, tänkte nämligen försöka kolla om de jag jobbade med på SR vill ta en lunch när jag ändå är i stan. Sjävla anledningen att jag ska åka upp är dock för att jag och fästmannen ska fira vår årsdag med teater och middag. 6år firar vi iår <3 känns som det är mycket mer! Vi ska gå på Bullets over Broadway på dagen, sen ska vi möta upp två vänner och käka middag tillsammans på Riche. Har aldrig varit där så det ska bli spännande, såg att de hade både bra och dåliga recensioner men menyn såg intressant ut och man kan inte säga bu eller bä innan man vart där!
 
Den här helgen blir inte så rolig, jag ska städa och tvätta en massa och umgås med min andra hälft. På söndag har jag dock planerat att åka upp till sjukhuset här i Linköping och hälsa på en kompis som opererats. Var där en sväng igår och hälsade på, men mannen och två kompisar till oss ska klättra på söndag så då kan jag åka upp till sjukhuset och vara lite mer social medan de är iväg.
 
Träningen går lite trögt nu, får till 2-3 pass i veckan. Inte alls det jag vill, så ska försöka ta tag i det där nu och dra iväg ikväll innan jag gör massa annat. Körde ben i tisdags så får bli rygg och bröst ikväll, jag kommer dock gå dit sent tror jag för det är så mycket folk nu efter arbetstid.
 
Det spelar ingen roll vart vi bor längre, bara jag få bo med dig så är jag mer än nöjd.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!