www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ändrad semester . Gräsänka . Vila upp mig

Sol och blå himmel idag, dessutom varmt och skönt när man åkte till jobbet. Sista arbetsdagen innan semester idag, ska bli skönt med lite ledigt och får lite egentid nu när karln åker till Holland. Jag åker ner till Linköping efter jobbet och är där tills på fredag, då åker jag ner till päronen i Småland ett par dagar och vilar upp mig i deras badtunna. Hoppas på bra väder i helgen också så man kan få lite färg på kroppen, känner mig kritvit haha. Inte hunnit sola någonting i sommar än så länge.
 
Vi skulle åkt till medeltidsveckan men än en gång måste jag ställa in det. Blir så ledsen för jag hade verkligen sett fram emot det, men eftersom vi fått ny lägenhet och kommer behöva betala massa dubbla hyror så får den lida. Jag var verkligen jätte ledsen igår men det går liksom inte hur jag än vrider på kronorna. Jag får helt enkelt se fram emot medeltida jul som är bokat och klart. Tills dess ska jag hunnit sy en pälsväst, mantel och ylle tunika till karln så det kanske är lämpligt med de där extra dagarna som blir över nu kan gå till att börja nya syprojekt.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, kommer ner runt 19 med tåget från sthlm. Hittade en billig snabbtåg biljett och sitter i 1a klass. Blir att kolla någon dokumentär och sy på min linneklänning som jag måste sprätta upp och sy om eftersom den var för tight (även om jag tåg största storlek och sömsmå), gick inte över bysten. Mycket mer blir det nog inte, imorgon tänkte jag gå till myrorna och kolla efter lite äldre porslin och keramik.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!