www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

September redan imorgon

Veckorna går så himla fort, sista augusti idag och imorgon är det redan september! Det ska bli en spännande höst då vi flyttar in i den nya lägenheten, helt ny och ingen har bott i den tidigare vilket känns even better. Sen ser jag fram emot medeltida jul i december med karln och sen ska vi även försöka åka på Dreamhack också. Hoppas dessutom jag får fast anställning, håll tummar och tår!
 
Karln åkte till Mallis idag med jobbet på kickoff, tyvärr fick jag inte följa med (sad panda). Skönt med några dagar själv och det behöver man ibland när man lever tillsammans med någon. Jag åker hem till Linköping imorgon och får besök av mamma på kvällen! Hon ska hjälpa mig att flyttpacka och jag tror vi kommer att hinna med mycket för hon brukar sparka igång mig ordentligt när vi ska göra saker. Får se om vi gör något imorgon kväll eller om vi bara äter middag och ser på TV och sen kör fullt ös hela lördagen och söndagen innan hon åker hem och jag ska tillbaka till Stockholm. Vi lyckades rensa rätt så mycket förra helgen jag och karln så det är mest packa som är kvar, rensa något mer kanske på vinden men det värsta tog vi förra helgen.
 
 
Torsdagslöpning idag med kollegorna och vi trotsade regnet. Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Det var dessutom skönt att spring i linne och shorts fortfarande, får se hur länge det varar innan jag behöver dra på mig mer kläder. Jag har fått paketet från Outnorth som jag kan hämta ut nu, det kom i början på veckan och jag beställde löparkläder inför hösten. Blev långa tights, tshirt, vantar och en tröja från Kari Traa som är ett av mina favoritmärken när det kommer till framför allt underställ så det ska bli spännande att testa löparkläderna. Sprang med en kollega förutom sista biten då jag ville öka farten lite och springa lite längre, Runkeeper stannade på 4.29km och jag var 20sek ifrån att springa på nytt PB. Lagom irriterande eftersom jag var 31sek ifrån i tisdags, det är iaf framsteg så får se det så!
 
Ikväll hade jag tänkt äta med en kompis men han kommer troligtvis att behöva jobba så jag ska möta upp karlns syster istället och käka något. Innan det ska jag göra några ärenden på stan tänkte jag dock då hon kunde först vid 18 så jag kan passa på att gå en runda innan vi ska ses. Funderar på vart vi ska äta dock, blir iaf inte pizza eller kebab xD det vill ingen av oss ha. Kanske indiskt eller varför inte lite medeltidsmat på sjätte tunnan i gamla stan!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!