www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stafett CHECK!

 
I DID IT, I F*CKING DID IT! Jag är så himla stolt, jag har sprungit mitt första lopp någonsin och satte dessutom ett nytt personbästa! Hade någon sagt till mig för ett halvår sen att jag skulle springa en stafett nu hade jag skrattat och sagt aldrig i livet, men nu har jag gjort det och är jätteglad över det. Jag sa till kollegan som skulle växla med mig att jag nog kommer in på 40-45min men jag sprang in på 37:49min! Innan loppet hade jag sprunigt på 42-45min ungefär så det kändes så himla skönt när jag fick veta tiden efter målgången. Sen kom vi inte bland topp hundra direkt men det var inte målet heller, vi sprang för att det är kul och jag hade verkligen kul. Jag var sjukt nervös hela dagen inför loppet men det var så himla roligt och springa, kommer abslut springa det igen nästa år. Vart lite teambuilding/kickoff över det hela eftersom vi var ganska många från kontoret som sprang. Nu börjar nästa hårda jobb, att träna inför att klara springa en mil!
 
 
Nu är vi tillbaka i Stockholm igen efter en helg hemma i Linköping. I fredags gjorde vi inte så mycket, jag kollade lite serier och sen inte mycket mer medan karln spelade. I lördags tog vi ett ordentligt tag med lägenheten och packade ett tiotal flyttlådor. Vi rensade också massa kassar från vinden och lådor som vi behövde packa om eftersom dom var trasiga. Tror vi slängde omkring 5 sopsäckar i grovsoporna och sen fyllde vi nog nästan hela återvinningsstationen också med saker som gamla elgrejer och annat. Gick igenom massa gamla räkningar och slängde dom som var mer än 3 år gamla, fan vad man samlar på sig alltså!
 
Vi fick ändå en hel del gjort tycker jag ändå, vi såg till att rensa så mycket som möjligt. Karln syster kom förbi och fick plocka det hon ville ha av det vi inte tänkte ta med oss i flytten, bättre det kommer till användning än att vi slänger det. Vi tog det värsta grovjobbet så när mamma kommer och hjälper mig nästa helg så är det förhoppningsvis bara packning som ska göras, det är lite saker att rensa fortfarande men vi tog det värsta under gårdagen. Vid halv tio på kvällen gav vi upp och gjorde high five, hoppas få en del gjort nästa helg också och sen har vi en helg tillsammans jag och karln innan den planerade flytten till förrådet går om vi inte skjuter på det en vecka till. Det beror på hur långt vi kommer nästa helg och helgen efter det, ska försöka boka en städfirma också i veckan efter de offerter jag fått. Jisses vad mycket man måste tänka på! Kommer nog gå bra det här tror jag, känns lite bättre nu efter helgens race iaf.
 
Nu blir det dock betala lite räkningar och sen sova. Helt slut efter tågresan och migränen närmar sig tyvärr så bäst att passa på att sova och hoppas alvedonen kickar in snart.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!