www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

sömnsvårigheter . tankar

Vart ett helt okej pass på gymmet idag när jag väl kom dit efter jobbet. Körde rygg, axlar och sen lite triceps och biceps på det. Det börjar bli liiite mindre folk nu på gymmet, men det är rätt packat fortfarande och sen stör jag mig något fruktansvärt på att folk står vid maskiner och snackar men inte använder de?! Sen frågar man om den är upptagen och de bara "eh ja" ... ja men TRÄNA DÅ! Jag blir skogstokig, stå och snacka skit kan man väl göra vid sidan av så att vi som är där för att träna kan använda vikterna och maskinerna. Efter gymmet handlade jag lite färs och grönsaker på vägen hem. Till middag blev det spaghetti och köttfärssås, blev riktigt bra och så stekte jag på lite halloumi också.
Har under kvällen hållt på att tvätta lite, sen plockat iordning här hemma. Jag ska ta och lägga mig strax i sängen och läsa lite. Jag har väldigt svårt att somna på kvällarna just nu och vaknar flera gånger under nätterna, stressar upp mig och tror att jag försovit mig. Vilket jag naturligtvis inte har, men sen blir det ju skitsvårt att somna om igen och så är man skittrött när man väl ska upp. Mycket tankar som snurrar just nu också, sist jag hade sånna här problem med sömnen så var det inte alls en bra period i livet. Jag är rädd att jag är på väg dit igen och börjar få lite panik över det hela. Känner mig helt slut i kroppen varenda kväll, även de kvällar jag inte tränat, och orkar inte ta tag i saker här hemma som jag borde göra. Inte alls bra och jag behöver göra något åt det.
Jobb imorgon och jag har lektion hela dagen. Därefter ska jag få klart deras projekt för gymnasiearbete och sen på onsdag ska jag sitta i telefon hela dagen och jaga handledare så jag kan åka ut på besök nästa vecka. Kommer bli en stressig vecka, inte alls vad jag behöver just nu men det är som det är. Bita ihop och få ihop det och sen köra bara.
Men nu blir det läsa och försöka sova, lägger mig redan nu för jag vet att det kan ta tid att somna. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!