www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

sthlms helg . solsken

Ny vecka igen, tiden går så himla fort och helgen den bara försvann. Jag inledde den nya veckan med att gymma efter jobbet och igår fick jag till ett riktigt bra rygg och axelpass. Längesen jag faktiskt kände att det gick bra på gymmet och jag tror det har delvis med att jag inte har pulsklockan just nu utan fokuserar mer på att göra rätt när jag kör olika övningar och inte får panik över hur mycket kalorier jag bränner eller inte bränner. Börjar dessutom bli lite glesare på gymmet nu vilket är skönt, äntligen slippa att trängas med massa människor om man bortser från tjejgymmet som är fullt fortfarande alla tider på dygnet.
 
Jag har en fundering över om jag ska göra en helt ny blogg där jag enbart skriver om min viktprocess men jag vet inte. Det känns ganska jobbigt och för mycket arbete med att hela tiden byta blogg och skriva privat på den ena och bara träning på en annan. Försökte ju med "menslutaätffs" och det gick ju sådär, ska nog tänka på det här lite mer.
 
Alla hjärtans dag idag, jag och fästmannen får fira på håll eftersom han är i Stockholm. Vi passade dock på att promenera och sitta på fik i helgen. Riktigt mysigt, stockholm bjöd på solsken i söndags så vi tog en promenad i Vitabergsparken och ner på söder överlag innan vi satte oss på ett fik och köpte varsin kaffe & semla, riktigt mysigt. I lördags tog vi en kaffe på waynes efter att mannen hade spelat kort och jag hade lunchat med hans ena syster. Gud, saknar verkligen Stockholm.. iaf nu när vädret börjar bli bättre haha. Ska inte klaga för mycket, vi hade sol igår och har sol idag i Linköping. SÅ VÄLKOMMET! Jag har mått skit i flera veckor pågrund av allt gråa som varit. Men åter till alla hjärtans dag, skickade ett gulligt sms till mannen iaf och sen får vi "fira" det på fredag när han kommer ner. Blir en hemma kväll med middag och kolla på tv eller film tillsammans, får väl försöka göra någon smarrig efterrätt ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!