www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lycklig . Gymmat . Lättad

Så himla lycklig just nu, finns inga ord som beskriver lättnaden från bröstet! Fick precis mail från hyresvärden som har lägenheten vi blev erbjudna och sa att de godkänner oss som hyresgäster! Alltså jag är så himla lycklig just nu att det inte finns ord som kan beskriva hur jag känner. Ni som aldrig sökt bostad i Stockholm kanske inte förstår känslan av att slippa allt som har med andra hand att göra och äntligen få något eget och inte behöva leva i flyttkartonger eller vara oroad 24/7 över boendetiden. Så himla glad är jag, gråter typ, så ska fira med en smaskig kaka och bjussa karlns morföräldrar också. ÄNTLIGEN!
 
 
Till något helt annat, gick ner till gymmet innan lunchen idag. Så himla skönt att kunna träna på lunchen, så behöver man inte gå efter jobbet utan kan gå hem när dagen är slut. Däremot kan vissa dagar vara sköna att träna efter jobbet förvisso. Körde axlar och rygg idag då vi tydligen ska löpträna imorgon och då vill jag inte köra ben dagen innan för det kommer bara göra löpningen ännu värre. Det ska vara väldigt fint imorgon, hoppas dock inte jag får samma värmeslag som förra veckan för då kommer jag avlida. Helt sinnessjukt vad varmt det var, svetten bara rann och när man väl kom in så duschade iskallt (kallare än jag vanligtvis gör) och då vart eftervärmen lite mindre iaf.
 
Efter jobbet idag så ska jag förbi stan en sväng och köpa en ny bikin samt lite nya BHs eftersom jag krympt en storlek. Sen blir det hem och sy på min struthätta som snart är klar och bara andas ut och njuta av att vi fått en lägenhet. Bra måndag, så himla bra måndag.
 

Snart semester

 
Började ju sy en ny linneklänning för ett tag sen (repris på bild). I helgen sydde jag ihop alla delar och trots att jag tog största storleken och lade till någon centimeter på sömsmånen så får jag den inte över mina tuttar. Alltså besvikelsen jag har! jag måste alltså försöka modda den lite för jag vill inte klippa ut helt nya bitar en gång till. Är med i en grupp på facebook för de som syr medeltidskläder och passade på att fråga om någon där vet vad jag ska göra, fick flera förslag och alltså den här gruppen guld värd! Den har hjälpt mig så himla mycket med mina syprojekt. Nu får det här projektet ligga ett par dagar dock för jag är uppe i Stockholm och ska jobba tre dagar innan jag går på semester och då ska jag sy som bara den, jag vill verkligen få den klar innan MTV!
 
Helgen har varit behaglig, vi har tagit det väldigt lugnt och bara varit hemma. Tvättat massa tvätt eftersom vi inte gjort det på två veckor. Jag har sytt en hel del och karln har spelat och sen har vi varit på stan en sväng och jag var hos frissan igår. Så himla skönt, äntligen kort och ljusare igen. Vi var även iväg och firade svärmor och svärfars bröllopsdag igår, middag och hade det väldigt trevligt och mysigt. Men nu är jag i storstan igen, karln gick på semester i fredags så han är inte med, känns så konstigt att sitta här hemma hos hans mormor och morfar ensam utan honom. Vi hinner inte heller ses nu innan han åker till Holland så nu är vi ifrån varandra i cirka 1½ vecka. Trots att vi varit ihop i snart 7 år saknar jag honom jättemycket när han är iväg, men en vecka går fort och när han kommer hem åker vi till visby <3
 
Nu är det dags att sova. Jag kom upp till stan sent, tåget var försenat idag också (i fredags var jag 2½h sen till Linköping SJUKT) så jag är lite bitter. Så dags att nana för imorgon är det måndag igen och då ska det arbetas igen, hoppas få svar om vår lägenhet också som vi tackat ja till. Gått två veckor nu så jag hoppas verkligen på besked imorgon eftersom vi sagt upp lägenheten hemma i Linköping. Usch, stressen!
 

Snygg nyckelknippa & mobil

 
Älskar Gynning design så kunde verkligen inte låta bli att köpa lite nyckelband och mobilskal. Jag samlar på hennes glas och hoppas kunna uttöka den samlingen när vi flyttat till något permanent boende. Var förbi Mall of scandinavia i tisdags med karln och innan vi mötter upp hann jag kika lite på hennes produkter. Alltså jag vill ju ha allt egentligen, men det har jag absolut inte råd med (får köpa pö om pö antagligen).
 
Igår var vi ute på Djurö och firade karlns farmor som fyllde 80 år, jag kom lite senare än de andra eftersom jag inte kom ifrån jobbet. Hans faster och hennes man bor där ute så det var fest hemma hos dom och trevligt hade vi, det är så himla fint därute! Vi frågade om vi komma ut en helg efter semestern, hoppas på bra väder så man kan bada lite och grilla. Vi tog sista bussen hem och var hemma runt tolv snåret, skönt att sova i en egen säng och inte ha så långt till jobbet idag.
 
Idag ska jag till polisen och ordna nytt pass samt EU-legg så man slipper konka runt på passet hela tiden. Bokade en tid till mig och karln så vi ska vara där strax innan 18, sen tänket vi äta indiskt innan vi åker hemåt när vi ändå är på stan. Sen blir det hem och fortsätta sy på min struthätta så den blir klar innan vi ska till Medeltidsveckan. Jag hoppas hinna klart med min nya linneklänning också, ylleklänningen också för den delen. Går på semester nästa vecka på onsdag så får torsdag och fredag hemma innan jag åker ner en sväng till föräldrarna, hoppas hinna kunna sy det mesta då. Annars får väl klänningen åka med ner till Småland så har jag nått att göra där på kvällarna. Ska passa på att fika med två tjejkompisar också när jag är nere, sen ska nog mamma och jag åka till Ullared eventuellt också. Karln är i Holland så jag måste ju hitta på något innan vi ska till Gotland ;)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0