www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Löparkläder & trådjakt

Allt i kollaget finns på Stadium
 
Satte mig och kollade runt på lite löparkläder nu på kvällskvisten. Kommer behöva uppgradera den delen av garderoben till hösten när det blir lite kyligare att springa utomhus. Jag föredrar ju springa utomhus på våren och sommaren men så länge det inte regnar under hösten så är det helt OK att springa utomhus då med när alla fina färger kommer fram på träden. Hittade lite som jag skulle vilja köpa till hösten, vitt kanske inte är det ultimata men jag tycker det känns fräscht!
 
Tillbaka på jobbet igen också. Var en del att kolla igenom när jag kom till kontoret men det har flytit på bra idag och jag drog av ett efterlängtat gympass efter jobbet också. Kändes skönt att kunna träna igen, det var segt men skönt efterråt och jag hoppas det kommer göra att jag sover bättre inatt. Man känner direkt att man inte rört på sig på en hel vecka men jag ska köra två löparpass denna veckan och kommande veckor tänkte jag för att träna lite inför stafetten jag ska springa i augusti.
 
Imorgon efter jobbet ska jag till Svarta Katten. Här ska det handlas flera rullar linnetråd, band samt lädersnöre eller om jag hittar nån tjockare tråd som jag kan ha som snörning på ylleklänningen. Jag tänkte även kolla vad hon tar för ett mörkgrönt ylletyg. Hittade hemma i Linköping, men vill se om priset är någon skillnad så jag kan bestämma mig vart jag ska köpa ifrån. Måste gå tidigare från jobbet så jag hinner dit innan hon stänger vid 18 tiden. Jag har flera syprojekt i huvudet som jag skulel vilja göra, men jag får nog bromsa lite efter den här klänningen. Kanske, haha, det blir ju medeltida jul iår också och då skulle en mörkgrön ylleklänning passa bra!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!