www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lycklig . Gymmat . Lättad

Så himla lycklig just nu, finns inga ord som beskriver lättnaden från bröstet! Fick precis mail från hyresvärden som har lägenheten vi blev erbjudna och sa att de godkänner oss som hyresgäster! Alltså jag är så himla lycklig just nu att det inte finns ord som kan beskriva hur jag känner. Ni som aldrig sökt bostad i Stockholm kanske inte förstår känslan av att slippa allt som har med andra hand att göra och äntligen få något eget och inte behöva leva i flyttkartonger eller vara oroad 24/7 över boendetiden. Så himla glad är jag, gråter typ, så ska fira med en smaskig kaka och bjussa karlns morföräldrar också. ÄNTLIGEN!
 
 
Till något helt annat, gick ner till gymmet innan lunchen idag. Så himla skönt att kunna träna på lunchen, så behöver man inte gå efter jobbet utan kan gå hem när dagen är slut. Däremot kan vissa dagar vara sköna att träna efter jobbet förvisso. Körde axlar och rygg idag då vi tydligen ska löpträna imorgon och då vill jag inte köra ben dagen innan för det kommer bara göra löpningen ännu värre. Det ska vara väldigt fint imorgon, hoppas dock inte jag får samma värmeslag som förra veckan för då kommer jag avlida. Helt sinnessjukt vad varmt det var, svetten bara rann och när man väl kom in så duschade iskallt (kallare än jag vanligtvis gör) och då vart eftervärmen lite mindre iaf.
 
Efter jobbet idag så ska jag förbi stan en sväng och köpa en ny bikin samt lite nya BHs eftersom jag krympt en storlek. Sen blir det hem och sy på min struthätta som snart är klar och bara andas ut och njuta av att vi fått en lägenhet. Bra måndag, så himla bra måndag.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!