www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndagsträning & skumt väder

 
Veckans första gympass avklarat på lunchen idag. Jag uppskattar verkligen att jag kan gymma under lunchtid en gång i veckan för det gör mig piggare under eftermiddagen. Speciellt måndagar är en sån dag ett lunchpass passar in då man är lite sliten efter helgen. Idag vart det ben & mage, lyckades lyfta 40KG i knäböj vilket gjorde mig glad. Vart nere på 25-30KG väldigt länge nu så att komma upp till 40 kändes riktigt bra. Körde därefter lite cirkelträning för mage innan jag körde de sista benövningarna. Cirkelträning är jobbigt men jag tycker det ger mer än att göra övningar i maskinerna.
 
Idag är det verkligen konstigt väder, kallt och grått imorse när jag åkte till jobbet och lagom när jag kom fram så började det ösregna. Regnade på ett tag och sen slutade och himlen sprack upp och solen kom fram samt den blåa himlen, men nu är det grått och ösregnar igen haha. Typiskt svenskt sommarväder mer eller mindre, solen kommer troligen att skina snart igen. Jag hoppas det är uppehåll när jag ska röra mig hemåt, tänkte även ta en runda på stan och kolla efter en större handväska.
 
 
Tips & tankar jag vill dela med mig utav
» Att andra på gymmet inte dömmer dig - Det tog mig evigheter innan jag inte tänkte på detta, det var inte förrän min PT jag hade förra året sa till mig att i 9 av 10 fall så är folk på gymmet bara intresserade av sig själva. Jag tänkte ju länge att folk såg ner på mig och undrade vad en tjockis som jag gjorde där och jag tror inte jag är ensam om att känna så. Numera kan jag strunta i dessa tankar och kör mitt egna race, mycket tack vare min PT jag hade. Jag förstår verkligen att man kan ha svårt att komma till gymmet, speciellt om man är lite större då mer än hälften på gymmen är rena muskel och fitness människorna. Man ska istället vara stolt att man tagit sig dit och sen köra sitt race och strunta i omgivningen.
 
» Våga fråga - Vet inte hur länge jag gick runt i cirklar på gymmet innan jag vågade fråga när personen i fråga som hade vikterna jag ville åt var klar. Det skadar inte att fråga då i de flesta fall säger hur många omgångar de har kvar och sen säger de till när de är klara så jag kan ta vikterna. Visst det finns dryga som bara säger nej jag är inte klar och sen står de och pratar med nån polare istället. Då är det dock oftast någon annan som säger att de antingen får prata eller träna klart så vi andra kan köra det vi vill med de vikterna/maskinen. En annan sak är att våga fråga någon om de kan stå bakom när man kör exempelvis bänkpress så man kan få hjälp att lyfta ifall det blir för tugnt. Jag har sett så många som tar för mycket vikter och inte har någon bakom som hjälper i krisen när de inte kan lyfta upp den och vi är flera som springer fram och akut hjälper personen. Jag frågar om jag kan få hjälp när jag ska ta en maxvikt alt. så kör jag inte en maxvikt utan bara så mycket som jag vet att jag orkar själv. Men summa summarum, våga fråga om hjälp!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!