www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ingen stress eller ångest & äntligen fått landa

De två senaste månaderna har varit fruktansvärt jobbiga, varit stressad till max och det har varit kaos så det räcker och blir över. Nu har jag äntligen fått landa lite känner jag fått lite motivation till att blogga igen.
Första snön kom till Stockholm i förra vecken, den försvann dock lika fort som den kom :(
 
Flytten är klar, jag vill aldrig mer flytta och vi är numera Stockholmsbor. Flytten gjordes i slutet på oktober och tack vare en kompis till oss så gick hyffsat snabbt. En dag körde vi enbart kartonger och sedan vart det en dag med att bara köra möblerna. Trodde vi skulle få slåss med alla andra som skulle flytta in eftersom det är ett nybygge, men vi körde tidigt och innan alla kom vid 12 tiden så hissen hade vi för oss själva hela morgonen. SÅ himla skönt, jag trodde nämligen att vi skulle få kriga med alla andra som skulle flytta in men det slapp vi.
 
Första veckan var vi helt lyriska över att fått flytta in, sen släppte all stress och all ångest som både jag och sambon burit på i månader. Vart helt utmattade och orkade inte göra någonting hemma, det låter helt absurbt men vi satt i varsitt rum och spelade på varsin dator i över en veckas tid. Det var vad vi behövde efter att ha bott ovanpå varandra och i resväskor i månader. Den sista månaden var dessutom värst, vill inte gå in för detaljerat, men att bo med en person som fått ett väldigt tråkigt sjukdomsbesked var nog det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Man vet inte vad man ska säga och om man säger något så vet man inte om det är bra eller dåligt.
 
Lyckan när vi hade hämtat nycklarna till lägenheten och skrivit på de sista papprena. Grät nästan, haha, men det får man när det tagit 4 år att få en första hand i Stockholm.
 
Sedan har vi träningen som går hur bra som helst. Jag tränar numera 4-5 gånger i veckan och då är ett pass löpning utomhus tillsammans med kollegorna. De andra dagarna är jag på gymmet och kör styrketräning med en kollega. Känns bra i kroppen och det känns som jag är påväg dit jag vill, även om det tar längre tid än det kanske kan just nu. Har funderat mycket på att börja med CrossFit också, men inte riktigt hittat något ställe som lyckats fånga mig. Trivs ju väldigt bra med att kunna träna på jobbet så att man kommer hem i vettig tid på eftermiddagarna och kvällarna så är inte så lockad att behöva träna efter jobbet. Däremot har jag inte orkat ta tag i maten hemma än, vi lagar det vi känner för och sen har vi alltid lådor med oss numera så jag äter iaf inte ute längre. Så det blir nästa del att ta tag i nu när vi kommit iordning och köpt matlådor.
 
Just nu är vi i Jönköping och bygger Dreamhack. Kom hit i lördags och det är redan onsdag, usch tiden går för fort när man är här bland alla underbara människor :(
 
 
Saker att ta tag i när jag kommer hem blir träningen, ETT pass denna veckan so far pågrund av att gymmet i närheten har sämst tider på bemanning så har inte kunnat dra dit. Tog med löparkläderna dock så nu har jag latat mig sen i lördagsmorse, funderar på att springa imorgon en runda inne på området eftersom det finns mycket yta att använda och sen om det inte är pissväder så kan man köra lite utfall etc. Har dessutom mens nu så skulle må bra av att träna så jag slipper värken.
 
naiinen
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0