www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

För lite sömn & psykologen

Kanske blev lite för lite sömn inatt på grund av ny expansion
 
Kom i säng sent på grund av att jag fastnade med att spela World of Warcraft, tycker verkligen om den nya expansionen so far. Bra quests, storyline och fina miljöer så tycker de lyckats bra av det jag hittills sett. Känns som jag ligger efter alla andra, många i min guild är redan max level men jag kan inte som en del av de spela 24/7 eftersom jag måste gå till jobbet. Man kunde ju tagit semester, nog för att jag tycker om spelet men så desperat är jag inte haha! Blev ett par timmar igår i alla fall, tar lite längre tid för mig också eftersom jag vill läsa alla quest och hänga med i storyn. Tror min sambo blev lite irriterad när jag hamnade på efterkälke.
 
Orginalbild hittar ni här
 
Idag ska jag på återbersök hos psykologen också. Ett tag sen jag var där och vi ska gå igenom en hemuppgift som jag skjutit på i evigheter men lyckades få klart så får se vad hen säger. Vi ska prata om hur det gick på resan och så eftersom jag hade en hel del ångest innan vi åkte iväg till Bangladesh. Kommer behöva ta upp saker som hände på resan också som var mindre kul. Det har varit lite kämpigt sen jag kom hem, har haft mardrömmar igen och sover riktigt dåligt. Förra veckan sov jag bra och kom upp halv sju hela veckan mer eller mindre så det är frustrerande att det inte är så denna veckan. Hade verkligen hoppats att det skulle funkat.. Vi får se hur det känns efterråt sen, men det har helt klart hjälpt mig att gå dit och jag tycker mitt beteende förändrats på ett bra sätt.
 
Veckorna går fort nu, andra veckan på jobbet är snart avklarad och det känns som vi kom hem i förrgår från Lombok. Snart september också, helt sjukt vad tiden bara springer iväg men vi har en del att se fram emot de kommande veckorna. Vi ska på bröllop igen om ett par veckor, men i övrigt har vi inte planerat något under hösten och det är faktiskt väldigt skönt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!