www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hösten redan på ingång

Illamående & förkyld, allt på samma gång.
 
Blev tre dagar hemma i sängen förra veckan med halsont och illamående, både förkylning och mensvärk på samma gång var ingen hit. Men nu mår jag bättre så imorgon är det tillbaka till jobbet och ta tag i vardagen igen.
 
Kommer bli en väldigt intressant vecka! Jag börjar läsa ryska imorgon, kommer göra det på kvällarna nu under hösten. Får se hur det kommer gå, men det ska bli intressant och jag har sett fram emot det. Vi har introduktion imorgon och börjar på direkten med undervisning, kul! Hoppas kunna lära känna lite nya människor också under kursens gång. Så det kommer bli en lång dag för mig imorgon, den börjar 18 och jag slutar 16 men tänkte jag kunde jobba lite längre bara.
 
Utöver det så åker vi ner till Småland på torsdag kväll, både jag och sambon ska jobba på distans på fredag. Vi ska nämligen på bröllop på lördagen och ville inte stressa ner på fredagen och sen ska man stressa hem på söndagen. Så vi åker ner så vi har fredagen på oss att fixa med det sista inför bröllopet, kommer bli så himla roligt! Den här sommaren har verkligen bjudit på mycket kärlek, tre bröllop sen i Maj men jag tycker verkligen det bara är roligt! Ska bli kul att få träffa massa gamla universitet kompisar också! Jag hoppas min klänning jag köpt ska passa bara, jag tog ifs två olika storlekar men det kommer suga om den ena är för liten och den ena är för stor. Skickade de hem till mina föräldrar då leveranstiden var ons-fre och jag litar inte på posten haha, så för att den inte ska landa i sthlm på torsda eller freda så skickar jag den direkt ner till Småland. Pray's that it fits!
 
 
Jag hoppas verkligen att det blir massa snö i vinter.
Men med den här varma sommaren och klimatförändringarna så kanske det inte blir så :(
Vi måste verkligen börja tänka mer på miljön!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!