www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Psykolog & helg

I förra veckan var jag på mitt tredje besök hos psykologen, gick bra!
 
Jag har inte ångest över att gå dit längre, vilket är väldigt skönt. Det är snarare skönt att få komma dit och prata med någon om hur det varit sedan vi sågs senast. Nu senast gick vi igenom lite beteende expriment som jag skulle göra innan detta återbesöket. Vi pratade om hur det gick att flyga och vara utomlands så länge som vi var samt om jordbävningen som jag skedde sista dagen på Lombok. Bra möte, fick bra feedback och har äntligen kommit en bit på vägen att inte vara så besatt av ytterdörren hemma. Till nästa gång ska jag göra fler beteende expriment och fortsätta med KBT behandlingen, iom jordbävningen så blir det lite mer beteende expriment att göra.
 
 
I fredags åkte jag ner till Jönköping för att överraska en av mina tjejkompisar. Vi hade nämligen planerat in en babyshower för henne så jag åkte hem till henne på lördagen. Det var så himla mysigt och hon blev så himla glad av att vi hade kommit dit för hennes skull. Fick massa positiv energi av att få träffa mina favorittjejer ett par timmar, man ses inte så ofta som man önskar när man bor långt ifrån varandra. Passade även på att umgås med min familj lite också, vi åt tårta och firade mig och mamma i efterhand. Fick en fin kudde och ljusstake av min syrra i present, sen tog jag det väldigt lugnt eftersom helgen var fullbokad i övrigt. Skönt att komma hem till landet och ladda batterierna lite!
 
 
Idag är det måndag och ny vecka på kontoret. Jag ska springa staffett med jobbet på onsdag, i övrigt har vi inte bokat in något ännu. Jag ska lira lite World of Warcarft och sen nästa vecka är det full rulle för då börjar jag läsa ryska och sen ska vi på bröllop hemma i Jönköping. Kommer bli en rolig vecka :)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!